Chobmak
Shopping / Home and Garden

Gemakkelijk palen slaan met de Tiger Palenrammer

De tijd dat het plaatsen van buizen en palen zwaar, vermoeiend en fysiek erg belastend was is voorbij. Vele jaren was de standaard manier om palen in de grond te krijgen door gebruik te maken van een grondboor en grote hamer. Gelukkig is er een snellere en gemakkelijkere manier vandaag de dag, we laten u graag kennis maken met de Tiger Palenrammer!

Kenmerken Tiger Palenrammer

Dankzij meer dan 20 jaar praktijkervaring is de Tiger Palenrammer ontwikkeld. Belangrijke kernwoorden waren hierbij: snel, licht van gewicht, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. De Tiger Palenrammer is hier meer dan in geslaagd. Het product heeft bewezen uiterst betrouwbaar te zijn met het testen van meer dan 20.000 palen. Waarom kiezen voor de Tiger Palenrammer?

  • 1850 slagen per minuut
  • Assembled in Western-Europe
  • Palen tot 100mm te slaan
  • Powered by Honda 4 stroke
  • Eenmans bediening
  • Ergonomisch en duurzaam
  • Introductieprijs € 1699,- excl. btw

De machine gemakkelijk door één persoon te bedienen waardoor de palenrammer zeer gebruiksvriendelijk is. De palenrammer werkt op benzine. Doordat het slagmechanisme van de Tiger Palenrammer gemaakt is van dubbel gehard staal, is de kwaliteit van deze benzine palenrammer erg hoog. Nog een groot voordeel, de machine weegt slechts 18kg en is dus licht van gewicht. De Tiger Palenrammer wordt aangedreven door en viertakt Honda GX35, kwalitatief gezien de beste motor voor deze werkzaamheden. U kunt goed werken doordat de motor kantelbaar is.

Fast as a Tiger

Zo snel als een tijger, waar dat vandaan komt? Met maar liefst 1850 slagen per minuut is de Tiger Palenrammer ontzettend snel. De veer gedempte handgrepen zorgen ervoor dat u prettig werkt. U voert werkzaamheden onder de meest extreme omstandigheden eenvoudig uit met deze machine, zonder aanvullend materiaal te gebruiken. Tiger Palenrammer heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen en maakt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust een kijkje op de website van Tiger Palenrammer.

https://www.tiger-palenrammer.nl/