Chobmak
Image default
Shopping / Home and Garden

Je huis beveiligen

Inbraak, het gebeurt regelmatig. Dieven zijn continu opzoek naar mogelijkheden om spullen van je te stelen. Dit wil je uiteraard voorkomen. Inbrekers worden steeds vindingrijker en vinden meer manieren om in te breken. Je kan een aantal stappen of maatregelen nemen om het inbrekers zo lastig mogelijk te maken. Zo kan je goede sloten aanschaffen, een camera systeem installeren, een inbraakalarm aanschaffen of waakhonden nemen. Buiten dit alles is het ook van belang dat je zelf goed oplet. Doe altijd alles op slot en sluit je ramen als je van huis weggaat. In deze blog een paar van de maatregelen die je kan nemen om inbraak te voorkomen.

Camera beveiliging
Camera beveiliging kan goed helpen tegen diefstal. Met een camera beveiliging kan je een inbreker goed op beeld krijgen. Het kan zijn dat niemand de camerabeelden in de gaten aan het houden is. In dat geval kan je helaas te laat zijn om in te grijpen tijdens de inbraak. Het voordeel wel is dat je alles op beeld hebt staan en je zo de dader kan opsporen. Je kan heel gedetailleerd aan de politie laten zie door wie en hoe er is ingebroken. Zo spoort de politie vaak met gemak de dader op en krijg jij je gestolen spullen weer terug.

Inbraak alarm
Buiten camera beveiliging kan je je huis ook goed beschermen tegen inbraak door een inbraakalarm te installeren. Er zijn verschillende soorten inbraakalarmen met verschillende soorten sensoren. Zo heb je sensoren die afgaan bij het breken van glas, na het passeren van een infraroodlicht en ga zo maar door. Als iemand probeert in te breken gaat er een alarm af. Zo weet heel de buurt dat er wat gaande is bij jullie en bovendien krijgt de meldkamer een melden van het afgaande alarm en die kunnen meteen de politie inschakelen. Op deze manier houdt je je huis aardig veilig tegen diefstal.

http://www.groenewegendelft.nl/