Chobmak
Shopping / Home and Garden

Timmer Installaties, uw elektricien in Ede

Timmer Installaties is een bedrijf gespecialiseerd in elektrotechniek. Wij hebben zeer ervaren en vakkundige elektriciens in dienst en kennen dus alle fijne kneepjes van het vak. 

Het aanleggen van elektra door Timmer Installaties

Bij het aanleggen van elektra zorgt Timmer Installaties er altijd voor dat dit veilig en nauwkeurig wordt gedaan. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle elektrische installaties aan de wettelijk gestelde veiligheidseisen voldoen. Wij leggen zowel sterkstroom- als zwakstroom aan in uw woning of bedrijfspand. Zo kunt u bij ons terecht voor de groepenkast, elektrische leidingen en stopcontacten, elektra in natte ruimtes of tuinverlichting. Daarnaast zijn er tegenwoordig veel elektrische systemen die het leven makkelijker en veiliger maken. Met ons domotica-systeem kunt u bijvoorbeeld vanuit uw luie stoel uw apparaten en verlichting bedienen in huis of vanaf uw werk. Als u dus bent vergeten om een licht uit te doen, kunt u dat later alsnog doen. Niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu. Het milieu vinden wij ook erg belangrijk. Wij leveren en monteren om die reden ook zonnepanelen. Kijk voor meer informatie over zonnepanelen op onze website. 

Telefoon, computer, tv

Naast het aanleggen van elektra kunnen wij u ook ter hulp zijn bij het aansluiten van uw televisie, computer en telefonie. Wel zo handig in een tijd waarin contact met de buitenwereld onmisbaar is. Hoewel er veel handleidingen online staan die u kunt raadplegen is het vaak makkelijker en beter om een monteur in te schakelen. Onze monteurs sluiten alle apparatuur vakkundig en veilig aan, zodat alles werkt zoals het hoort. Heeft u een kantoor met computerwerkplekken, dan kunnen wij ook de volledige data-installatie verzorgen. 

Veilig werken

Bij ons weet u zeker dat er veilig wordt gewerkt met materiaal van hoge kwaliteit. Wij voeren de aanleg of reparatie, want dat doen wij ook, netjes en vakkundig uit. Voor grotere opdrachten werken wij samen met andere ervaren collega’s. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de aanleg en reparatie van elektra, wij geven u ook uitgebreid advies. Problemen met de elektra zijn voor ons een uitdaging en wij stoppen niet voordat het probleem is opgelost. Een goede service voor een goede prijs.