Chobmak
Shopping / Home and Garden

Verveling tijdens de coronacrisis

Heel Nederland staat op zijn kop. Sinds het eerste coronageval in Nederland is ons leven drastisch veranderd. Al meer dan vijf weken wordt ons aangeraden om zo veel mogelijk binnen te blijven en sociale contacten te beperken. Deze maatregelen zijn sowieso van kracht tot minimaal 20 mei. Het is maar de vraag of de maatregelen daarna versoepelt worden. Omdat je niet verder kan gaan dan je woonkamer en tuin is het lastig om jezelf voor z’n lange tijd bezig te houden. Om je een handje te helpen hebben wij een lijst gemaakt hoe jij je zelf bezig kan houden. Omdat je nu zeeën aan tijd hebt, is het slim om je zelf nuttig te maken en het een en ander te doen aan het huis. Wat precies, lees je hier onder.

Tuinhek

Wat is de laatste keer dat je omgekeken hebt naar het tuinhek? Juist ja, lang geleden. Met dit lekkere weer en de perfecte tempratuur is het uitermate geschikt om het houten tuinhek eens op te knappen. Doe dit door te beginnen met het hout te schuren en te reinigen. Nadat je hier mee klaar bent kan je een goede houtbeits aanbrengen zodat de houtnerf zichtbaar blijft of je kan er voor kiezen om verf voor hout te kopen. Het opknappen het de tuin zal je tuin een mooie nieuwe uitstraling geven.

Schuur

De schuur is een plek waarbij tientallen spullen opgeslagen zijn die er alleen uitkomen tijdens de zomer. Hoeveel spullen heb je daadwerkelijk nodig en wat gebruik je echt tijdens de zomer? Sorteer de schuur eens uit en gooi of geef de spullen weg die je echt niet meer nodig hebt. Je hebt nu mooi de tijd om de schuur op te ruimen van rommel die er waarschijnlijk al tientallen jaren ligt. Een mooi opgeruimde schuur geeft je weer ruimte voor nieuw opslag.

https://www.moosefarg.nl/