Chobmak
Shopping / Home and Garden

Hovenier in Woudenberg nodig?

Bent u op zoek naar een hovenier in Woudenberg voor uw tuin? dan zit u goed bij Hoveniersbedrijf v.d. Kraats, bij ons kent kwaliteit gewoon zijn plek, daar kunt u van op aan. Wij helpen u om uw droomtuin te realiseren en daarnaast nog te onderhouden zodra het af is! We zijn niet voor niets erg veelzijdig, bij bijna ieder aspect van een tuin zijn we inzetbaar. Onze diensten bestaan uit het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. uiteraard doen we ook onderhoud voor tuinen die niet door ons zijn ontworpen, maar ook gewoon uw huidige tuin!

Tuinontwerp

Als hovenier in Woudenberg kunnen we aan de slag gaan met een nieuw tuinontwerp voor uw tuin, net zoals een huis is het nodig om iets van een plan te maken over hoe de tuin eruit zal komen te zien. Zonder ontwerp wordt het namelijk al snel een rommeltje en verliest u het overzicht. Onze ontwerpster José gaat voor aan het werk om een nieuwe tuin te ontwerpen op basis van uw wensen en behoeftes, en zorgt ervoor dat uw nieuwe tuin eentje is die aantrekkelijk en harmonieus overkomt op iedereen die er zit. Inmiddels heeft ze al meer dan 10 jaar ervaring, en weet dus goed in te spelen op de wensen van onze klanten om een bevredigend 3D ontwerp te maken.

Tuinaanleg

Zodra het ontwerp klaar is moet de tuin natuurlijk nog aangelegd worden, en dat regelen we graag voor u! wij zijn uw ervaren en betrouwbare partner hierin, we verzorgen alle werkzaamheden die bij het aanleggen van een tuin komen kijken. We hebben hoveniers die zich buigen over het grondwerk, de aanleg van de bestrating en de verbetering van de grond. Hierna gaan we aan de slag met de beplanting en eventuele speciale elementen die u graag wilt hebben zoals schuttingen, veranda’s en vijvers. Uiteindelijk heeft u als resultaat een prachtige tuin die precies lijkt op het ontwerp waarmee het proces begon. Zo heeft u een plek om tot rust in te komen, die een goede sfeer geeft.

Ga naar https://hoveniersbedrijfvdkraats.nl/hovenier-woudenberg/ voor meer informatie.