Chobmak
Shopping / Home and Garden

Een eiken eettafel is geschikt voor ieder interieur

Een nieuwe eettafel aanschaffen brengt een paar keuzes met zich mee. Heb je bijvoorbeeld al gekeken hoe groot je je eettafel wil hebben en bovendien, hoe groot de eettafel kán zijn in je woon- of eetkamer? Daarnaast zijn er talloze verschillende eettafels verkrijgbaar, maar voor welke wil je nou gaan. Het materiaal geeft namelijk een bepaalde sfeer mee die bepalend kan zijn voor je gehele interieur.

Één van de meest geziene eettafels is een eiken eettafel. Dat komt omdat een eiken tafel past in ieder interieur. Of je nu een industrieel, modern, landelijk of klassiek interieur hebt: een eiken eettafel past altijd.

Extra sfeer Een eiken eettafel brengt een warme sfeer met zich mee en extra gezelligheid. Vooral bij een strak en modern interieur is een eiken eettafel een fijne toevoeging omdat je dan twee stijlen met elkaar combineert wat een heel gaaf effect oplevert. Naast de fijne sfeer die een eiken eettafel met zich meebrengt, heeft eiken nog meer voordelen. Eiken is namelijk heel sterk en hard hout waardoor het tegen een stootje kan zonder dat er scheuren komen. De hoge kwaliteit van deze tafel is ook één van de redenen waarom we eiken eettafels zoveel terug in zien in verschillende interieurs.

Kies je eigen kleur en de poten

Bij een eiken eettafel kun je zelf de kleur van het blad kiezen. Er zijn namelijk verschillende tinten waar je uit kunt kiezen, van licht tot donker eiken. Daarnaast is een eiken tafelblad erg uniek omdat ieder blad zijn eigen verhaal en zijn eigen lijnen en knoesten heeft.

Om uiteindelijk aan je gewenste eettafel te komen, kun je naast het materiaal en de kleur ook je eigen poten kiezen. Zo kun je in de eiken sferen blijven door eiken poten te kiezen, maar om het geheel een stoere en robuuste uitstraling te geven, kun je ook kiezen voor een metalen onderstel. Ook kun je de vorm van de poten kiezen waarbij je de keuze hebt uit vier losse poten, een U- X- of A-poot. Wil je je eigen tafel samenstellen? Ga dan eens langs bij Meubilex in Oisterwijk waar je je eigen droomtafel kunt samenstellen die past in jouw woonstijl.

https://www.meubilex.nl/