Chobmak
Shopping / Home and Garden

Kosten etagevloer

Kosten etagevloer

Zijn de kosten van een etagevloer nou erg hoog? Om meteen maar even een veel gestelde vraag te beantwoorden: nee. De totale kosten hangen af van diverse factoren, maar in vergelijking met een verbouwing of verhuizing zijn de kosten beduidend lager. Binnen twee jaar heeft u uw investering terug. Precies om deze reden worden etagevloeren ook zoveel toegepast. Of het nu voor een sportschool, magazijn, warenhuis of showroom is, een etagevloer verdubbelt altijd het aantal beschikbare meters.

Pluspunten etagevloer

Onze etagevloeren zijn maatwerk. Wij maken de vloer zodat hij perfect past in iedere situatie. Bent u van plan de vloer in de toekomst uit te breiden? Geen enkel probleem. Dit is heel eenvoudig, hetzelfde geldt voor demonteren. Alle vloeren zijn voorzien van een CE-keurmerk en voldoen aan de vastgestelde veiligheidseisen. Uw etagevloer laten we volledig aansluiten op uw voorkeuren. We zorgen ervoor dat de vloer past bij uw huisstijl. We kunnen ze namelijk leveren in alle RAL kleuren.

Geniet ook van de vele voordelen

Al vele opdrachtgevers gingen u voor en profiteren van de vele voordelen die een etagevloer te bieden heeft. Wilt u hier ook bij horen? Wacht dan niet langer en neem contact op. De medewerkers van Nolte staan altijd klaar om u te voorzien van advies!

https://www.etagevloeren.nl