Chobmak
Shopping / Home and Garden

Entresolvloeren

Op zoek naar een aantrekkelijke manier om uw beschikbare vierkante meters van uw magazijn of bedrijfspand te verdubbelen? Maak kennis met de entresolvloeren van Nolte! Het ontwerpen, produceren en plaatsen van een entresolvloer is maatwerk, iedere situatie is anders. Bij Nolte staan uw wensen centraal. We laten u graag ervaren hoe u ruimte bespaart en niet al uw geld kwijt bent aan een dure verhuizing of verbouwing!

Bespaar energie dankzij een entresolvloer

De entresolvloer van Nolte is een flexibel, modulair systeem. Het beschikt over een draagvermogen van 300 tot 2.500 kilogram per vierkante meter, met een overspanning tot 12 meter. Een entresolvloer biedt veel technische mogelijkheden door het gebruik van de unieke koudgewalste profielen:

  • HEXA gaten voor doorvoer verlichting/sprinklers, zonder hoogteverlies
  • Tot 43% minder verlichting nodig door gebruik van het weerkaatste licht
  • Tot 11% kostenbesparing door gebruik van uw constructie als kabelgoot
  • Tot 17% besparing op uw schadepost door bescherming van verlichting/sprinklers

Ook uw ruimte verdubbelen?

Alle entresolvloeren van Nolte worden exact naar wens geproduceerd en geplaatst. De vloeren zijn altijd voorzien van een CE-keurmerk dat is afgegeven door de TüV. Met gemak verdubbelt u uw ruimte dankzij een entresolvloer. Dit maakt de vloer ook erg geschikt voor hoge ruimtes. Op een later moment de vloer uitbreiden of demonteren is altijd mogelijk. De vloer blijft zijn kracht en stevigheid behouden. Een ander voordeel is dat een entresolvloer geschikt is voor elke branche en sector. Bij Nolte heeft u de keuze uit vele soorten accessoires zoals trapwerk, leuningen, randafwerking en kolombescherming. Entresolvloeren zijn leverbaar in vrijwel iedere RAL kleur. Uw vloer sluit dus altijd aan op uw huisstijl.

https://www.nolteopslagsystemen.nl/entresolvloeren/