Chobmak
Shopping / Home and Garden

Guy Munneke heeft ons huis mooi opgeknapt

Dankzij Guy Munneke is zijn onze muren en plafond precies zoals wij in gedachten hadden. We gingen laatst verhuizen naar een prachtig nieuw huis en we hadden er ontzettend veel zin in. Maar we konden er maar niet uitkomen met de muren en het plafond. Wilden we hem helemaal wit doen, of een kleur, laten stucen? We wisten het echt niet. Daarom gingen we naar verschillende bedrijven die ons hierin kunnen adviseren en helpen.

Op zoek naar een bedrijf met echt vakmanschap, zoals Guy Munneke

We gingen in de omgeving kijken naar een bedrijf die, net zoals Guy Munneke, advies kon geven over bepaalde zaken in het huis en ook de klus kan klaren. Gelukkig waren erg genoeg bedrijven die ons konden helpen in onze situatie. Het eerste bedrijf waar we contact mee hadden beviel ons goed. Ze konden ons goed laten zien wat alle mogelijkheden waren voor in het huis. Alleen ze konden niet zelf dit toepassen bij ons, hiervoor moesten ze een derde partij inschakelen. Dit wilden wij liever niet dus hebben het aanbod geweigerd. Het tweede bedrijf was ook een goed gesprek. Helaas vonden wij dat ze te weinig ervaring hadden om ons project te kunnen doen. Het laatste bedrijf vonden we een aparte naam hebben. Het bedrijf heette Guy Munneke en het was een zeer goed gesprek. In het gesprek leek hij net alsof hij de woorden uit onze monden kon halen. Hij wist precies wat we wilden en wij gingen met hem in zee om ons huis op te knappen.

Het eindresultaat

Op de dag dat het bedrijf langs zou komen, waren ze ruim op tijd en met drie man. Daardoor konden ze goed doorwerken en was het werk sneller af dan we dachten. Met het resultaat zijn we erg blij mee. Eerst hadden we geen idee wat we wilden, maar de opties die Guy Munneke liet zien, hadden ons geïnspireerd om een best riskante keuze te maken. Toch heeft het goed uitgepakt en hadden we het niet anders gewild.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over het bedrijf of over de diensten die zij aan u kunnen bieden? Bekijk dan de website van Guy Munneke via www.guymunneke.nl voor meer informatie.