Chobmak
Shopping / Home and Garden

Een NLP opleiding volg je hier

Heb je vaker gehoord van NLP opleidingen maar weet je eigenlijk niet precies wat het is? NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Er bestaan dus verschillende NLP opleidingen en trainingen om beter te kunnen communiceren. Communiceren is een belangrijk element in het leven, thuis maar ook op het werk. Naast het communiceren is ook je gedrag een belangrijk aspect. Handig dus om eens een opleiding te volgen met jouw collega’s, zodat jullie gezamenlijk nieuwe successen kunnen behalen.

Wat leer je?

Bij NLP-NU kun je een NLP opleidingvolgen. Het is belangrijk om vooral een persoonlijke ontwikkeling te maken, die je vervolgens kunt toepassen op zakelijk gebied. In deze opleiding zal de focus liggen op het communiceren met collega’s. In de groep wordt er ingespeeld op interactie en heeft dit als doel om de teambuilding te versterken. Je zelfvertrouwen, daadkracht, commitment en resultaten zullen groeien na deze opleiding. De opleiding is beschikbaar voor ongeveer 10-15 mensen, dus je krijgt in ieder geval persoonlijke aandacht in deze kleine groep. Na deze opleiding krijg je ook een gecertificeerd diploma. Staat ook weer mooi op je CV.

Alle mogelijkheden

Bij NLP-NU kun je kiezen uit verschillende opleidingen. Er is een verschillend aantal dagen beschikbaar, namelijk 6, 12 en 17. Het hangt er dus maar net vanaf waar jouw voorkeur ligt. Wil je zakelijk beter wilt presteren en inspireren? Kies dan de 6-daagse opleiding. Maar wat kun je nou precies zakelijk met deze opleiding? Je kunt mensen sneller inschatten, je leert beter leiding geven, laat mensen boven zichzelf uitstijgen door een betere teamontwikkeling en leer effectief te worden.

Stel jouw vragen

Je kunt natuurlijk even jouw situatie voorleggen en hiervoor een passend advies krijgen bij de specialisten van NLP Nu. Welke opleiding past het beste? Zij vertellen het je.

https://www.nlp-nu.nl/