Chobmak
Shopping / Home and Garden

Website ‘Kerstboombesteld.nl’ gaat kerstbomen thuis bezorgen

Het is een bekend probleem wat zich elk jaar rond kerst opnieuw afspeelt. Je wilt een mooie kerstboom kopen voor weinig geld. Je gaat naar de plaatselijke bouwmarkt of kerstboom-verkoper om de pérfecte boom uit te kiezen. Je komt er al snel achter dat de gewenste maat niet in de auto past en neemt genoegen met een iets kleinere kerstboom. Vervolgens krijg je deze met veel moeite in de auto om er vervolgens in maart achter te komen dat er nog steeds naalden in je auto liggen. Daarnaast heeft je buurman de helft betaald voor dezelfde boom bij dezelfde handelaar en ben je er ruim een halve dag mee bezig geweest. Dit in een periode van drukte, familie en vrienden.

De bedenkers van de website Kerstboombesteld.nl denken hier de ideale oplossing voor gevonden te hebben. Op de duidelijke webshop kun je eenvoudig de gewenste kerstboom uitzoeken. Er wordt duidelijk onderscheidt gemaakt in de verschillende soorten en maten en dat is wel zo prettig. Alle bomen zijn gekeurd en voorzien van een flora danica keurmerk. Vervolgens kun je online betalen en een bezorgdatum kiezen, wil je de boom snel in huis dan staat er de volgende dag een vriendelijke bezorger voor de deur welke de kerstboom tot in de woonkamer bezorgd, gratis!

‘’Je kerstboom thuis laten bezorgen is dus vele malen makkelijker en zorgt ervoor dat het in huis halen van de kerstboom weer een vrolijk feestje is waar iedereen meedoet met het versieren van de boom. Papa zit namelijk niet uitgeteld op de bank van de hele dag sjouwen met de kerstboom.’’

Aldus het Kerstboombesteld Team. Kerst wordt weer een ouderwets feest voor iedereen. Door een kerstboom te laten bezorgen bespaar je tijd, geld en energie welke je liever besteed aan andere dingen. Zo heb jij die gewilde nordmann snel in huis. Daarnaast hebben veel mensen een kleine (of geen) auto waardoor het kopen van een kerstboom nog moeilijk wordt.

Kortom, wil jij een kerstboom bestellen zonder gedoe? Bekijk dan eens de website Kerstboombesteld.nl en doe er je voordeel mee!

 

http://www.kerstboombesteld.nl