Chobmak
Shopping / Home and Garden

TUIN- EN BESTRATINGSTRENDS IN 2020

Net als bij mode en in interieurs zijn ook tuinen aan trends onderhevig. Maar hoe komen die trends eigenlijk tot stand, wie bepaalt wat ‘hot’ is en wat ‘not’ in de tuin en hoe ziet een tuin anno 2020 eruit? Bricks and Stones zet het voor  je op een rijtje.

 

Laat je helpen om de juiste bestratingskeuzes te maken voor de (her)inrichting van je tuin. Voor de meeste mensen is het een uitdaging om hun tuin mooi in te richten en ervoor te zorgen dat deze onderhoudsvriendelijk is en blijft. Stijltrends zijn er om je te inspireren. Om je te laten zien wat er gebeurt in de wereld en hoe dat z’n weerslag heeft op interieurs en tuinen. Wat je ermee kunt, wilt en doet en hoe je dingen combineert in je eigen tuin, is natuurlijk helemaal aan jou. Ontdek welke tuinstijl bij jouw wensen past. Vraag hiervoor via het contactformulier een brochure vol tuininspiratie aan.

Wil je direct aan de slag? Kijk dan eens naar de sfeerimpressies op onze website of pinterest. Daar vind je tuinontwerpen in een keur aan stijlen waarin gebakken klinkers, waaltjes, dikformaten, natuursteen en keramische tegels zijn verwerkt. Bekijk bijvoorbeeld welke gebakken Waaltjes jouw voorkeur hebben. Of ga je voor de meer onderhoudsvriendelijke GeoCeramica tegels?

Kortom, ga er maar eens lekker voor zitten en laat je inspireren.

 

Meer inspiratie nodig?

Als het over tuinen en gebakken tuinbestrating gaat, raken wij nooit uitgepraat. Deel jij ons enthousiasme en wil je ook in de toekomst geïnspireerd en geïnformeerd blijven? Volg ons dan via pinterest.

Wil je ook gebakken tuinbestrating van Bricks and Stones in je tuin? Laat je door ons uitgebreid adviseren. Wij denken graag mee. Samen met het leveren van service en kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs zijn dit onze drijfveren om je van dienst te zijn.

https://www.bricksandstones.nl