Chobmak
Shopping / Home and Garden

Stukadoor Zaandam weet raad met muren en plafonds

Ongelijke muren kunnen de charme van een huis aanzienlijk vergroten of ze kunnen de eigenaar tot waanzin drijven, de stukadoor Zaandam weet er wel raad mee. Wat een ongelijke muur met uw gemoedsrust doet, hangt natuurlijk af van uw persoonlijke smaak maar ook de stijl van de inrichting die u probeert te bereiken. Een moderne, minimalistische woning vraagt om strak stucwerk en glad geverfde muren en plafonds, om licht en ruimte in de kamer te brengen. In een oud huisje of schuur daarentegen zien de ruige muren met structuur, het zichtbare steenwerk, de balken en de vrolijke stoffen er gezellig en uitnodigend uit. Het gaat er maar net om welke ruimte u wilt laten aanpakken?

Stukadoor Zaandam voor een perfecte afwerking

Of u nou onafgewerkte muren heeft in een nieuwe woning, of oude muren die toe zijn aan een nieuwe frisse uitstraling, stukadoor in Zaandam zorgt er graag voor dat uw muren perfect afgewerkt kunnen worden. Dankzij het stukwerk dat zij leveren kunt u de muren gelijk sauzen en van een kleurtje voorzien. Kunnen ook uw muren goed afgewerkt stucwerk gebruiken? Neem dan zeker contact op met Patrick Dolleman van Dolleman Stucadoors in Oostzaan. Zijn werkgebied is uiteraard groter. Naast stukadoorswerkzaamheden in Oostzaan komt hij graag naar u toe wanneer u in Zaandam, Koog aan de Zaan, Purmerend, Wormerveer, Wormer, Assendelft, Westknollendam, Krommenie, Kerkbuurt, Poelenburg, Westzaan, Zaandijk, Buitenhuizen of Saendelft stuc werkzaamheden heeft.

Persoonlijke ervaring

Zelf ben ik woonachtig in Purmerend en na ruim tien jaar in mijn huidige huis te wonen, stond ik op een half jaar geleden ongeveer op het punt om mijn slaapkamer weer eens grondig aan te pakken. Ik heb ongeveer 10 lagen behang gestript en de originele muren die erachter vandaan kwamen waren erg bobbelig en erg beschadigd. Dus toen heb ik via een doorverwijzing contact gezocht met Patrick. En daar ben ik maar wat blij om.

Spiegelglad

Mijn muren zijn weer spiegelglad en als ik ze nu een kleurtje wil geven is het een fluitje van een cent. Want Dolleman Stucadoors is gespecialiseerd in het perfect egaal afleveren van muren en plafonds. Ze zorgen ervoor dat het oppervlak spiegelglad is zonder oneffenheden. wat van groot belang is wanneer u van plan bent een muur te sauzen. Het sauzen van een niet goed gestucte muur, resulteert in erg duidelijke en onaantrekkelijke oneffenheden. Verzeker uzelf daarom van een goede afwerking en neem vandaag nog contact met hem op.

Bent u op zoek naar een stukadoorsbedrijf in Zaandam? Bekijk de website.