Chobmak
Shopping / Home and Garden

Kantoorbeplanting

Kantoorbeplanting helpt binnen uw bedrijf

Er zijn veel mogelijkheden wanneer het aankomt op de inrichting van het kantoor. U kunt het zo zakelijk mogelijk houden met alleen de noodzakelijke bureaus, stoelen en computers. Dit wordt wel de Spartaanse inrichting genoemd en is wat uit de mode geraakt. Tegenwoordig is het namelijk steeds meer in trek om de werkplekken zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Ergonomische inrichting, genoeg vrije ruimte om af en toe op te kunnen staan om te bewegen en accessoires om de werkplek op te leuken. Ook kantoorbeplanting is steeds meer in trek en heel vreemd is dit niet wanneer gekeken wordt naar de voordelen.

De voordelen van kantoorbeplanting

Met veel kantoorbeplanting wordt de lucht schoner en is er meer zuurstof op de werkvloer. Om dit effect te bereiken, zijn echter aardig wat planten nodig. Voor de bedrijven die hier geen ruimte voor hebben, is kantoorbeplanting tóch ook interessant. Planten werken geluidsabsorberend en zorgen ervoor dat een ruimte direct veel huiselijker en gemoedelijker aandoet. Het is dus verstandig om planten neer te zetten in de ruimtes waar u klanten ontvangt en de kantine voor het personeel. Kantoorbeplanting zorgt voor een prettige werkomgeving en dat leidt zelfs tot minder ziekteverzuim en verhoogt de productiviteit.

Voor een betere werkomgeving

Wilt u meer gedaan krijgen én een betere werkomgeving creëren voor uw medewerkers? Zorg er dan vandaag nog voor dat u kantoorbeplanting aan het werk zet. Wanneer elke werknemer minstens één plant kan zien vanaf zijn of haar werkplek, dan is het effect al binnen korte tijd merkbaar. Zeker wanneer u dit op meerdere strategische plekken binnen uw bedrijf doet, zoals bij de entree, in de kantine en in de hoek van het toilet.