Chobmak
Shopping / Home and Garden

Opslagman Amersfoort

Het huren van opslagruimte in Amersfoort kan heel nuttig zijn. Of het nu voor uw bedrijf is of wanneer u van plan bent om te verhuizen naar een kleiner huis. Extra externe opslagruimte komt altijd van pas. In plaats van alles in een kleine vrije ruimte in huis of op kantoor te proppen kunt u ook een opslagruimte via Opslagman huren. Bedrijven kunnen ook profiteren van deze opslagfaciliteiten. Elke ondernemer begrijpt dat ruimte een schaars goed is. Hieronder vindt u enkele van de voordelen die kleine bedrijven kunnen hebben van het huren van opslagruimtes.

Meer bewegingsvrijheid

Een extra opslagruimte in Amersfoort kan voor een klein bedrijf interessant zijn omdat u slechts een beperkte kantoorruimte heeft. Waardoor er vaak geen ruimte over is om te gebruiken als berging voor spullen die u niet op elk moment van de dag nodig heeft.

Opslag van documenten

De meeste kantoren zijn (nog) niet volledig papierloos. Papier kan veel ruimte in beslag nemen en kan niet zomaar worden weggegooid, omdat de stukken vertrouwelijke informatie kan bevatten. Het opslaan van alle documenten in uw kantoor kan behoorlijk duur zijn. Kasten kunnen ruimte in beslag nemen die beter benut kan worden. Het huren van opslagruimte via Opslagman voor deze documenten kan ruimte vrijmaken die voor andere activiteiten kan worden gebruikt.

Veiligheid

U wilt zeker niet dat uw waardevolle spullen uit een opslagruimte worden gestolen. De opslagruimtes die u via de Opslagman kunt huren beschikken allemaal over een toegangscontrole en ze worden 24/7 door middel van videocamera’s bewaakt. Als extra service is het kantoor dagelijks telefonisch bereikbaar van 08:00 uur tot 21:00 uur.

Direct online regelen

Eenmaal overtuigd van het nut van een externe opslagruimte kunt u alles vanuit uw eigen huis en uw eigen stoel regelen. Via een eenvoudige online tool op de website kiest u de opslagruimte in de vestiging van uw voorkeur, u vult de gevraagde gegevens in, controleert de huurovereenkomst en na betaling van de eerste termijn via iDeal of per factuur, via ‘mijn opslagman’ wordt u geïnformeerd over uw persoonlijke boxnummer en de bijbehorende toegangscode.

Het runnen van een succesvol en winstgevend klein bedrijf is te omschrijven als een kunst. Als u op zoek bent naar veilige opslagunits, bezoek dan vandaag nog de website van opslagman.nl en regel het direct goed.