Chobmak
Shopping / Home and Garden

Waarom opslagruimte Diemen beter is dan uw garage

Als u op zoek bent naar een beetje extra ruimte, kan uw garage een van de eerste plaatsen zijn waar u aan denkt in plaats van opslagruimte Diemen via www.Opslag020.nl. Hoewel de garage perfect geschikt is voor veel seizoensgebonden artikelen en spullen voor buitengebruik, zijn een aantal artikelen niet zo geschikt om op te slaan in je garage.

Waarom meubels opslaan in een opslagruimte Diemen in plaats van in de garage?

Een opslagruimte Diemen is voor volumineuze matrassen en gestoffeerde meubels zoals fauteuils en banken beter geschikt om in op te slaan dan in uw garage. In uw garage nemen ze kostbare ruimte in beslag, waardoor ze gevoelig zijn voor schade door voertuigen en andere voorwerpen die in uw garage huizen. Stoffen meubilair dat in uw garage is opgeslagen, kan zelfs autodampen absorberen, waardoor minder prettig in gebruik zijn in de toekomst. De beste manier om ruimte in uw huis vrij te maken en uw meubilair voor vele jaren te beschermen is door te kiezen voor een droge, schone, verwarmde, beveiligde en 24/7 toegankelijke opslagruimte.

Houten meubilair

Houten meubelen zijn gevoelig voor scheuren en kromtrekken bij blootstelling aan veranderingen in temperatuur en vochtigheid. En als het hout eenmaal is aangetast, is er geen manier om de schade te herstellen. De garage die niet verwarmd kan worden, de auto in de garage maar ook de mensen die de auto in de garage zetten worden blootgesteld aan weer en wind, wat zijn weerslag kan hebben op meubels die in de garage staan. in de sneeuw en regen op de sporen zitten – beide kunnen uw houten meubelen beschadigen.

Wat bewaart u nog meer beter niet in uw garage?

1. Elektronica

Heeft u een reserve-tv, dvd-speler of misschien een vintage videospelcomputer die u niet gebruikt, maar die u wel wilt houden? De garage lijkt misschien een prima plek. Maar het is een feit dat een hoge luchtvochtigheid hun interne printplaten en onderdelen zal verpesten. Zelfs het opslaan van elektronica in kartonnen dozen in uw garage is geen veilige optie.

2. Verf

Het kan verleidelijk zijn om restverf op te slaan in uw garage om bij de hand te houden voor het geval er wat bijgewerkt moet worden. Maar een garage is een van de slechtste plaatsen om ongebruikte verf op te slaan! Omdat verf gevoelig is voor hitte, kou en temperatuurschommelingen, raden wij u aan de verf op te slaan in een geconditioneerde opslagruimte.

3. Foto’s

Sommigen van ons slaan onze foto’s nu op in de cloud, maar de meesten van ons zijn er nog niet aan toe gekomen om digitale kopieën te maken van onze fysieke foto’s uit de jaren van voor de smartphones. Als u uw fysieke fotoalbums nog jaren wilt koesteren, kies dan voor een opslagruimte die een koele, droge en donkere omgeving biedt.


Meer over het huren van opslagruimte in Diemen bij Opslag020.