Chobmak
Shopping / Home and Garden

Waarom werken gezond is

Net terug van een lekkere lange zomervakantie? Je zit er vast niet op te wachten om weer terug te gaan naar het kantoor. Je gaat natuurlijk op vakantie om je collega’s een tijd te vermijden en even lekker te genieten van de zon. Nu je eenmaal weer terug bent, kan je weer uitkijken naar de leuke tijd op het kantoor. Om je een kleine boost te geven hebben wij een mooie lijst opgesteld  die jou een duwtje geven in de goede richting en vertellen wij je waarom werken gezond is. Na het lezen van deze lijst zal je er achter komen dat het werken bij gemeente hartstikke gezond is.

Stabiel inkomen

Het hebben van een vaste baan geeft je een stabiel inkomen. Het hebben van een stabiel inkomen zorgt ervoor dat je geen zorgen hoeft te maken over het inkomen. Een vast maandelijks inkomen zorgt ervoor dat je jezelf kan beschermen tegen valkuilen van armoede. Maar wat is dan zo gezond aan een vast inkomen? Een vast inkomen is beter voor een goed slaappatroon. Experts claimen dat een goede lange nachtrust mede te danken is aan een vast inkomen. Wetenschappers beweren dat een mensen met geldproblemen een slechte nachtrust hebben. Een goede nachtrust zorgt voor minder stress en een stabiele mentale gezondheid.

Sociaal

Het contact met je collega’s en andere klanten is goed voor je sociale skills. Het creëren van een band met collega’s is goed voor de mentale gezondheid. Volgens wetenschappelijke onderzoek blijkt het dan mensen langer leven als zij een goede band hebben met hun collega’s.

Voldoening

Het groeien in het werk en het voldoen van bepaalde klussen geeft je voldoening. Als je eindelijk een lastige klant hebt binnen gesleept geeft je dat een goed gevoel en motivatie om weer verder te groeien. Het gevoel van voldoening zorgt ervoor dat je mentaal beter voelt. Als je dus geen werk hebt is het slim om te solliciteren op de vacature schuldhulpverlening.

https://professionalpartners.nl/