Chobmak
Shopping / Home and Garden

Kwaliteit schilder in Lunteren

Vliem schilderwerken is de Schilder in Lunteren waarbij kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Dit is dan ook terug te zien in het werk dat we aan onze klanten leveren. We bieden allerlei soorten schilderdiensten aan. Denk hierbij aan het schilderen van een woning, een bedrijfsgebouw, exterieur, interieur of renovatie-en restauratie projecten. Met een scherpe prijs en een deskundig advies vooraf kunnen we ook u tevreden stellen. 

Schilderdiensten Lunteren

Vliem Schilderwerken als schilder in Lunteren biedt verschillende diensten aan als het gaat om schilderen.

Binnenschilderwerk: Goed binnenschilderwerk zorgt voor een mooie en frisse aanblik. Naast dat een nieuwe kleur altijd leuk is, zorgt goed schilderwerk van binnen ook voor een optimale bescherming van het houtwerk. Wij als schilder in Lunteren garanderen jarenlang genieten van ons schilderwerk. Dit doen we door uitsluitend met de modernste en kwalitatief hoogstaande verfproducten te werken. Daar komt bij dat we u kleur- en materiaaladvies bieden. Zo creëren we samen met u een prachtige binnen omgeving.

Buitenschilderwerk: Bij buitenschilderwerk is bescherming een nog belangrijker aspect dan bij binnenschilderwerk. Het is dan ook verstandig om dit regelmatig bij te houden. Dit zal de kozijnen en deuren in goede staat houden. Zo bespaart u kosten en houdt u de waarde van uw woning of bedrijfspand op peil. Onze schilder in Lunteren helpt u hier graag bij. Naast uw huis kunnen we ook de buitenmuren, schuur of schutting verzorgen van kwalitatief schilderwerk.

Houtrot + glas: Houtrot kan in iedere woning of bedrijfspand voorkomen. Een nieuwe verflaag stopt het rotten echter niet. Het is van belang om houtrot in een vroeg stadium te behandelen. Zo worden grote en kostbare reparaties voorkomen. Onze schilders in Lunteren hebben de nodige kennis over houtrot. Ze weten houtrot te herkennen en aan te pakken. Wanneer er houtrot wordt aangetroffen, zal dit eerst worden verwijderd voor er een nieuwe verflaag wordt aangebracht. Hierbij werken we met professionele materialen waardoor het schilderwerk duurzaam wordt hersteld. Zo kan er echt een einde aan het probleem komen.

 

Vrijblijvende offerte of meer informatie

Op zoek naar een schilder in Lunteren? Vraag vrijblijvend een offerte aan. U doet dit eenvoudig door ons contactformulier op onze website www.vliemschilderwerken.nl in te vullen. Wij nemen binnen twee dagen contact met u op. Zo kunnen we samen de mogelijkheden bekijken en u hopelijk voorzien van ons vakkundig schilderwerk!