Chobmak
Shopping / Home and Garden

bloomingville vloerkleed kopen

Bloomingville vloerkleden combineren luxe met huiselijkheid

Bloomingville vloerkleden zijn een trendy toevoeging aan ieder woonsfeer. Warmte aan je voeten en een heerlijke textuur zorgen voor het huiselijke gevoel dat we allemaal willen als we thuiskomen. Een vloerkleed van Bloomingville doorbreekt een vaak saai oppervlak en heeft een luxe uitstraling. Bloomingville weet als geen ander te verrassen met hun tijdloze designs. 

Materiaal en ontwerp

Door gebruik te maken van neutrale, maar warme tinten en strakke motieven wordt de Bloomingville vloerkleed eenvoudig te combineren in diverse huisstijlen. Gemaakt van materialen zoals wol of jute zijn de Bloomingville vloerkleden een liefkozing voor je voeten. Kinderen hebben urenlang speelplezier op het zachte vloerkleed en ze zullen baat hebben bij de warme ondergrond. Voor een stoere, maar natuurlijke feel zijn er de jute kleden met een wat hardere textuur. Mooi in ronde vormen of met een gehaakte samenstelling, een echte eyecatcher op de vloer. 

Wat staat het beste bij mijn interieur?

Het is soms knap lastig om een groot woonaccessoire als een bloomingville vloerkleed te kiezen. Een vloerkleed kun je het beste zien als een item om je interieur een boost te geven. De ronde Bloomingville vloerkleden breken rechte lijnen in  bijvoorbeeld het laminaat, waardoor een zekere speelsheid ontstaat. De rechthoekige vloerkleden geven juist rust in de woonsfeer. Ontdek zelf de mooiste
vloerkleden van Bloomingville of bekijk de andere woonaccessoire  van ippys woondeco.