Chobmak
Shopping / Home and Garden

Smartphone reparaties aan de lopende band

Er zijn zeer veel smartphones, maar ook laptops die kapot gaan. Dit kan zowel extern als intern van het apparaat zijn. Het is te wijten aan de dunnere ontwerpen en grotere schermen dat laptops en telefoons zoals die van HTC, Huawei en Nokia, dat er steeds vaker reparaties moeten plaatsvinden. In dit artikel wordt eerst behandeld hoe het komt dat laptops zo vaak gerepareerd moeten worden, waarna er ingezoomd wordt op de ontwikkelingen die smartphone merken hebben gemaakt, wat tot deze toename van schadegevallen en smartphone reparaties heeft geleid.

Laptop reparaties

Laptops waren eerst nog enigszins als een normale PC/desktop. Deze computers hoefden niet gerepareerd te worden, omdat ze op stevigheid gemaakt waren. De vraag naar de soort laptops in de markt, en ook naar smartphones overigens, is compleet veranderd. Het is veel meer gericht op praktische zaken. De laptop moet snel opstarten, relatief klein en licht zijn, en alleen essentiële aansluitingen bevatten. Dit heeft ertoe geleidt dat er ook in de bescherming van het apparaat op gewicht bespaard is, en er steeds vaker LCD reparaties van laptops nodig zijn. Een soortgelijke trend is te zien bij telefoons, waar een toename van smartphone reparaties te zien is.

HTC, Huawei en Nokia toch niet onverwoestbaar

Telefoons moeten ook steeds vaker gerepareerd worden. Dit heeft te maken met de ontwikkeling waarin te zien is dat ze steeds dunner, lichter en dus kwetsbaarder worden. Daarnaast zit er steeds geavanceerdere techniek in de apparaten, die – wanneer er bijvoorbeeld vuil of water in het apparaat komt – snel vitale functionaliteiten opgeven. Ondanks dat HTC, Huawei en met name Nokia als stevige mobiele apparaten worden gezien, is dat in de praktijk zeker niet het geval. Twijfelt u of uw laptop of smartphone gerepareerd moet worden? Schakel direct GSM Paradise in om met u te bekijken wat er nodig is en laat, wanneer nodig, uw laptop of smartphone repareren voor de gunstigste prijs, zo snel als u kan wensen.

 

https://www.gsm-paradise.nl/