Chobmak
Shopping / Home and Garden

Dakkapel op maat

Wilt u een dakkapel laten plaatsen op het dak van uw woning of u wilt juist een oud model vervangen? Dan zijn daar verschillende opties voor. U kunt een standaard model nemen en die laten installeren, maar het zou zomaar kunnen zijn dat u een huis met een bijzondere architectuur heeft of een speciaal dak. In zulke gevallen zal een standaard model niet op uw woning passen en heeft en zult u een model op maat moet laten maken. Bij BM Daktechniek is deze klus in veilige handen en bent u verzekerd van professioneel advies en vakkundige plaatsing.

Op maat en aan uw wensen voldaan

Een dakkapel op maat laten vervaardigen en plaatsen, betekent niet dat er enkel naar de stijl van de woning gekeken wordt of dat enkel naar de afmetingen wordt gekeken. Er wordt ook met u overlegd wat uw wensen zijn ten aanzien van een dakkapel. Hiermee stelt u volledig een dakkapel samen volgens uw wensen en eisen. Heeft u wensen met betrekking tot de afmeting, het gebruik van bepaalde materialen, het gebruik van extra’s, zoals zonnewering of wensen ten aanzien van de raamsluitingen? Alle wensen worden samengenomen zodat er voor u het perfecte model ontstaat.

Uw dakkapel op maat door BM daktechniek

Wilt u dat er met al uw wensen en eisen rekening gehouden wordt? Vraagt u dan een offerte aan en bespreek uw wensen, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen adviseren en al uw wensen kunnen opnemen in een speciaal voor u op maat gemaakt dakkapel.