Chobmak
Shopping / Home and Garden

De makelaar helpt bij uw interieur

Twijfelt u erg over de inrichting van uw huis, denk dan ook eens aan een makelaar. Een makelaar weet vaak de mooiste types interieur en kan u precies vertellen wat de huidige trends op het gebied van wonen zijn. Daarnaast weten makelaars ook vaak wat u als koper van een huis het beste kunt doen qua inrichting als u het huis koopt. De makelaar bespreekt met u alle mogelijkheden op het gebied van sfeer, ruimte, interieur, kleurstelling en verbouwingen. Al erg vaak is gebleken dat het hierdoor voor kopers makkelijker is geworden om zich in een bepaald huis te verplaatsen en na aankoop te beginnen met de inrichting van het huis. Lees verder op www.woning-en-interieur.nl

Makelaars geven u het beste advies op het gebied van styling

Makelaars raken steeds meer gespecialiseerd in het vak van het verzorgen van interieur. Vaak werken makelaars ook nog eens samen met een professionele stylist om alles wat met uw interieur te maken heeft, op en top te regelen. Mocht u aan de andere kant staan en wilt u uw huis verkopen, ook dan is een makelaar die verstand heeft van interieur dé oplossing voor u. De makelaar kan u vaak het allerbeste advies geven op het gebied van interieurstyling, waardoor u uw huis sneller verkoopt. Het is vaak erg goedkoop om en makkelijk om net een paar dingen te veranderen aan uw interieur waardoor u uw huis een stuk sneller verkoopt.

Vermijd deze kleuren

Uit recentelijk onderzoek onder makelaars is gebleken dat de kleur van de inrichting erg belangrijk is. Ook is gebleken welke kleuren absoluut niet meewerken aan de verkoop van je huis en welke je dus moet proberen te vermijden. Zo is de kleur oranje een kleur die je absoluut niet moet gebruiken. Er is gebleken dat het de waarde van je huis tot wel € 710,- doet verminderen! Daarnaast is donkergrijs ook geen goede kleur, deze kleur zorgt ervoor dat huizen tot wel € 1000,- in waarde minderden. Als laatste werkt gebroken wit ook niet echt mee, door deze kleur zou de waarde van je huis met € 70,- dalen.

Geef uw huis vooral deze kleuren

De kleuren die wel erg goed zijn voor je huis als je je huis wilt verkopen, zijn volgens de makelaars lichtgrijs en kaki. De makelaars willen wel benadrukken dat je natuurlijk dichtbij jezelf moet blijven met de inrichting van het huis en het huis bij voorkeur zo neutraal mogelijk moet laten.