Chobmak

Tegeldiscount

In de woonkamer of keuken tegels neerleggen is heel mooi maar helaas duur. Alhoewel het niet duur hoeft te zijn. Je kunt het ook goedkoop kopen bij een tegeldiscount winkel. Waar vind je tegeldiscount? Een tegeldiscount winkel vind je meestal online. Ze hebben allemaal websites dus het vinden ervan moet geen probleem zijn. Bij Google […]

In de woonkamer of keuken tegels neerleggen is heel mooi maar helaas duur. Alhoewel het niet duur hoeft te zijn. Je kunt het ook goedkoop kopen bij een tegeldiscount winkel.

Waar vind je tegeldiscount?

Een tegeldiscount winkel vind je meestal online. Ze hebben allemaal websites dus het vinden ervan moet geen probleem zijn. Bij Google kun je gewoon zoeken op het woord tegeldiscount en je krijgt meteen een pagina vol met resultaten. Het is daarna gewoon een kwestie van de verschillende winkels en tegels vergelijken.

Online bestellen

Bij een aantal van deze winkels is het ook mogelijk om online te winkelen. Je hoeft dan niet naar de winkel zelf maar besteld het gewoon online. Je kunt het ook online veilig afrekenen. De winkel bezorgd vervolgens de tegels volgens de afgesproken tijdstip en dag. Je moet bij sommige winkels wel betalen om het te laten bezorgen en bij andere is dit weer gratis. Je kunt het natuurlijk ook altijd zelf gaan ophalen. Het is dus altijd slim om hier op te letten, zodat je later niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Waarom zijn ze goedkoper?

Deze tegeldiscount winkels kopen groot in en hebben vaak toegang tot restpartijen. Restpartijen zijn tegels uit een oude collectie. Ze zijn meestal uit de collectie van het jaar ervoor. Als een nieuwe collectie binnenkomt moet het oude weg en dit doet de winkel ruim voor tijd. Eerst zullen ze het met korting proberen te verkopen maar als dit niet lukt doen ze het weg bij de discount. Je hebt iets oudere collectie maar wel voor een hele lage prijs.