Chobmak
Shopping / Home and Garden

Eiken vloer

Wanneer u op zoek bent naar een eiken vloer, kan dit soms erg lastig zijn. Er zijn namelijk verschillende typen eiken vloeren en het kan maar zo gebeuren dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

Bij Bax Houthandel hebben wij een ruim assortiment aan eiken vloeren. Zo hebben wij eigenlijk altijd wel iets voor u erbij zitten. Neemt u maar eens een kijkje op onze website. U kunt dan eenvoudig een indruk opdoen van de soorten eiken vloeren die wij aanbieden. Natuurlijk kunt u ook altijd langskomen in een van onze vestigingen om in onze showrooms de verschillende soorten eiken vloeren te bewonderen.

Wat wij u kunnen bieden op het gebieden van eiken vloeren

Onze eiken vloeren worden altijd in Nederland geproduceerd. Wij beschikken over een eigen fabriek waar wij onze vloeren laten maken. Zo kunnen de prijzen van de eiken vloer laag blijven, omdat u geen importkosten hoeft te betalen. Bovendien beschikt de eiken vloer altijd over een super kwaliteit!

Kort gezegd bieden wij drie soorten eiken vloeren voor u aan:

  1. Wij beschikken o.a. over een eiken lamelparket. Dit is een eiken vloer die bestaat uit een houten toplaag, in dit geval is dat eiken, en een onderlaag van multiplex.
  2. Ook hebben wij massief eiken vloeren voor u in de aanbieding. Deze vloeren zijn gemaakt van 20mm massief eikenhout.
  3. Natuurlijk hebben wij ook nog de speciale vloeren. Dit zijn brede lamelparket planken tot wel 33cm breed of juist het grotere moderne visgraat, bijvoorbeeld 18cm breed en 90cm lang.

De afwerking van de eiken vloer

Wanneer u een eiken vloer gekozen heeft, is het belangrijk om de vloer te laten afwerken. Dit kunt u o.a. doen door uw vloer te laten roken en in olie te laten zetten.

Een topcoat over uw eiken vloer is ook erg belangrijk, voornamelijk in de keuken. Mocht u eens een keer een glas water of iets anders op uw eiken vloer laten vallen, dan is niet gelijk uw vloer aangetast. De topcoat beschermt uw vloer tegen eventuele beschadigingen.

Welke afwerking u ook kiest en welke afwerking u mooi vindt, is soms best een lastige keuze. Bax Houthandel raadt u dan ook aan om hiervoor naar een van onze vestigingen te komen, zodat wij uitleg kunnen geven over deze processen en u ook een aantal vloeren kunnen laten zien.

De keus maken van uw eiken vloer

Wij begrijpen dat het erg lastig is om een eiken vloer te kiezen. Wij raden u dan ook aan om eens een kijkje op onze website te nemen en te kijken welk soort eiken vloeren u nu precies aanspreken.

Daarna kunt u altijd langskomen in een van onze vestigingen en de verschillende eiken vloeren in de showrooms bekijken. Wij kunnen u dan ook het beste verder helpen, omdat u dan een goed beeld kunt vormen over hoe het er straks uit komt te zien.

Mocht u verder nog vragen hebben over onze eiken vloeren, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij zullen dan proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.