Chobmak
Image default
Aanbiedingen

Lichtplan maken voor de woonkamer is makkelijker dan u denkt

U gaat binnenkort verhuizen naar een nieuwbouw of gaat verbouwen. Dan is het belangrijk dat je lichtplan voor de woonkamer en in de rest van het huis goed bedacht is. Deze taak komt niet meteen in uw hoofd als het gaat om het verbouwen of het inrichten van uw nieuwbouw. Voor dit karweitje kunt u terecht bij Lichtkunde. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwbouw, huis, pand of bedrijf een sfeervolle uitstraling krijgt!

Samen met u tot een mooi lichtplan komen voor de woonkamer

Lichtkunde gaat graag planmatig aan het werk om het uiterste te halen uit uw woonkamer. Daarom is het van belang dat de medewerkers weten hoe groot uw ruimte is. Door bij u langs te komen, kunnen zij een beter beeld krijgen van de ruimte en daarmee een idee mee opstarten. Bovendien worden er dan ook uw behoeftes en wensen gevraagd voor de verlichting. Nadat uw behoeftes zijn doorgegeven gaan zij aan het werk voor een helder lichtplan naar uw wens. Voordat we het plan doorvoeren laten we het nog even voor de check aan u zien. Als er dan nog wijzigingen zijn, kunnen die worden toegepast.

Soorten verlichting

Een goede combinatie van verlichting geeft u het meest aantrekkelijke licht in uw ruimte. Maar welke soorten kun je het beste combineren met elkaar? Dat zijn de soorten: Direct licht, indirect licht, diffuus licht en accent of sfeerlicht. Met deze combi maak je de ultieme verlichting voor in een ruimte. Juist de goede balans van die soorten lichten is het geheim van functie en sfeer op een bepaalde plek. Maar voordat dat gebeurt kijken we eerst wanneer en hoe u uw dag besteed in de ruimte. Dat overleggen we ook in het lichtplan samen met u.

Neem contact op!

Wilt u ook een sfeervolle en helder lichtplan voor een pand, bedrijf, nieuwbouw of uw huis? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van Lichtkunde.nl. U kunt een afspraak maken via de website met één knop. Lichtkunde adviseert en helpt u graag met het maken van een lichtplan!