Chobmak
Shopping / Home and Garden

Met veel vertrouwen een mantelzorgwoning kopen

Na een tijdje leek het ons verstandiger om ons maar eens te gaan oriënteren op het kopen van een mantelzorgwoning. Wij moesten namelijk tot de conclusie komen dat onze ouders niet meer zelfstandig konden wonen en dat een bejaardentehuis ook niet een optie was. Onze ouders wilden hier namelijk absoluut niet in belanden en gewoon hun eigen vrijheid blijven houden. Voor ons was dat de reden dat wij besloten om ons eens te oriënteren op de vele mogelijkheden die er waren. Toen wij ons zijn gaan oriënteren, kwamen wij erachter dat het kopen van een mantelzorgwoning eigenlijk erg goed bij ons zou passen. Dat was voor ons het moment om op zoek te gaan naar aanbieders voor het realiseren van een mantelzorgwoning.

Veel aanbieder voor het kopen van een mantelzorgwoning

Tijdens onze zoektocht naar aanbieders om een mantelzorgwoning bij te kopen, zijn wij er heel wat tegengekomen. Uiteindelijk kwamen wij tot de conclusie dat Wernsen Chaletbouw erg goed bij ons zou passen en hebben wij hen benaderd met de vraag of zij eens met ons om te tafel wilden gaan. Wernsen Chaletbouw reageerde erg snel en positief. Binnen no-time zaten wij om de tafel om al onze wensen en behoeften te bespreken. Wernsen Chaletbouw nam dit meteen erg serieus en vertelde ons wat er allemaal mogelijk was. Zo kwamen wij erachter dat er veel mogelijkheden waren voor het laten plaatsen van een mantelzorgwoning. Dit heeft ons toen aan het denken gezet en al vrij snel werden wij hier allen erg enthousiast van. Op dat moment hebben wij weer contact opgenomen met Wernsen Chaletbouw om een offerte aan te vragen. Ook deze offerte viel snel bij ons op de deurmat en was erg aantrekkelijk. Wij waren erg tevreden over de prijzen en besloten nog maar eens om de tafel te gaan met Wernsen Chaletbouw!

Een goede prijs-kwaliteit verhouding

Achteraf gezien zijn wij erg blij met de fijne samenwerking met Wernsen Chaletbouw. Wij zijn erg te spreken over de kwaliteit en over de kosten. Ook werd al het papierwerk geregeld door Wernsen Chaletbouw, zodat wij ons nergens meer zorgen over hoefden te maken! Kortom, Wernsen Chaletbouw is een absolute aanrader!