Chobmak
Shopping / Home and Garden

Je interieur weer laten stralen met de spiegels van Spiegelpracht

Spiegelpracht is een webshop dat gespecialiseerd is in de mooiste spiegels voor uw interieur. In de catalogus vindt u diverse spiegels in diverse maten, kleuren en materialen. Met meer dan 300 modellen is er altijd ééntje die helemaal bij uw interieur en uw stijl past. Denk hierbij aan hout, zilver, goud. Vindt u een ronde spiegel mooi? Geen probleem! Toch een vierkante? Ook dat kan!

Hoe kies ik mijn spiegel?

Bij Spiegelpracht kunt u uw spiegel filteren met diverse zoekfilters. Ook kunt u het aanbod sorteren op populariteit of prijs. Zo vindt u altijd een spiegel die u niet alleen mooi vindt maar ook nog eens geheel aansluit bij uw budget. Elke spiegel heeft een eigen naam waaraan u de spiegel kunt herkennen. Ook staat er direct bij onder welke categorie de spiegel valt. Bij de ‘Hollywood’ collectie krijgt u een LED lamp inbegrepen zodat u altijd het beste licht heeft als u voor de spiegel staat. Ook kunt u kiezen of u de draaibare dimmer wilt of de touch sensor dimmer. Elke specificatie heeft zijn eigen prijs waardoor u, wederom, een spiegel bestelt die binnen uw budget past. Ook kunt u bij iedere spiegel kiezen of u een make-up spiegel met vergrootglas inbegrepen wilt hebben. Hierdoor kunt u het beter zien en makkelijker bijvoorbeeld uw make-up aanbrengen zodat u er weer tip top uit ziet voor een feestje. Keuze gemaakt voor welke spiegel u wilt? Geen dan aan of u de spiegel ook bij u thuis wilt laten monteren. Spaart voor u een hele hoop tijd en moeite en die klus is zo geklaard voor de professionals van Spiegelpracht.

Garantie van uw spiegel

Op de spiegels die u besteld, krijgt u een garantietermijn van 2 jaar. De 2 jaar garantie gaat in vanaf de dag dat u uw spiegel heeft gekocht. Onder garantie valt o.a. wanneer een lamp het begeeft en niet vervangen kan worden of wanneer een ander technisch probleem met uw spiegel wordt vastgesteld. In dat geval komt de technische dienst zo spoedig mogelijk naar u toe om het probleem te verhelpen.