Chobmak
Image default
Shopping / Home and Garden

Een mooi gebaar tijdens de pandemie

Een mooi gebaar tijdens de pandemie

Ben je alle negativiteit die het Corona virus veroorzaakt heeft ook zat? Zorg dan voor wat extra positiviteit in je omgeving. De leukste manier om andere mensen blij te maken is door ze te verrassen. Iedereen houdt wel van een surprise. Wist je dat je bij het geven van cadeautjes niet alleen de ander, maar ook jezelf een goed gevoel geeft? Wees vooral lief voor de mensen die het extra zwaar hebben in deze tijd. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan mensen met mobiliteitsproblemen of mensen met mentale problemen.

 

Bak een taart 

Een verrassing hoeft niet duur te zijn. Het gaat immers om het gebaar. Bak een taart en laat zien dat je aan de persoon voor wie het is denkt. Dat kan zowel iemand met een mentale als fysieke handicap zijn.

 

Fysieke problemen  

Je kunt er ook voor kiezen om mensen met mobiliteitsproblemen een hart onder de riem te steken door ze op afstand te helpen. Dat kan bijvoorbeeld door ze hulpmiddelen badkamercadeau te doen. Op deze manier zorg je ervoor dat iemand voor, tijdens en zelfs na het douchen weinig tot geen last krijgt van zijn of haar handicap. Vooral tijdens deze pandemie kan je iemand erg blij maken met de luxe hulpmiddelen. Veel mensen met fysieke klachten krijgen op dit moment namelijk te weinig hulp. Dat heeft te maken met het feit dat de meeste mensen wat voorzichter. Zij zijn namelijk bang om andere met fysieke problemen te besmetten met het Corona virus.

 

Het is tijd voor wat meer positiviteit. Geef jezelf een goed gevoel door andere mensen te verrassen met een leuk cadeautje. Laat weten dat je aan ze denkt door het bakken van een lekkere taart of help degene met lichamelijke klachten door op te zoeken welke hulpmiddelen bij mobiliteitsproblemen het best bij hen past.

 

http://www.lavicta.nl/