Chobmak
Shopping / Home and Garden

Hoveniersartikelen kopen?

Hoveniersartikelen nodig? Dan weten wij een adresje waar je gegarandeerd zult slagen, namelijk bij Olaf Nijenkamp. Hier vind je een ruim assortiment met hoveniersartikelen voor de beste prijs. Denk aan bloempotten, waterpassen en boompalen. Waar je ook naar op zoek bent: Olaf Nijenkamp is de groothandel in bomen en planten en heeft alles wat een hovenier nodig heeft.

Voordelen van bestellen bij Olaf Nijenkamp

Al meer dan 25 jaar is Olaf Nijenkamp de groothandel in tuinplanten en bomen. Maar daarnaast verkopen ze ook een uitgebreid aanbod met hoveniersartikelen. Alle artikelen zijn makkelijk te bestellen via de webshop. Het bedrijf bezorgt de artikelen gratis vanaf een minimaal orderbedrag van €350. Het is ook mogelijk om de bestelde items af te halen bij de Cash & Carry van Olaf Nijenkamp. Deze is gevestigd aan de N35 in Raalte. Ideaal bereikbaar dus!

Ruim aanbod

Bij Olaf Nijenkamp kun je dus terecht voor alle artikelen die je als hovenier nodig heb. Dat wil niet alleen zeggen dat je hier gereedschap vindt voor de hovenier, maar ook is er een ruim aanbod met heesters, bomen, coniferen en bosplantsoen. Wat je ook wilt met een tuin: hier vind je gegarandeerd alle artikelen die je nodig hebt als hovenier. En dat altijd voor een hele betaalbare prijs. Bestellen kan online, maar je kunt ook een kijkje nemen in de showroom. Deze is van maandag tot en met zaterdag geopend. Bekijk de website om te zien wat de openingstijden zijn.

Meer informatie over hoveniersartikelen?

Wil je graag meer informatie over hoveniersartikelen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met Olaf Nijenkamp. De specialisten kunnen je als geen ander helpen met het bestellen en geven je graag advies op maat zodat je een juiste aankoop verricht.

https://www.olaf-nijenkamp.nl/