Chobmak
Shopping / Home and Garden

De invloed van je slaapkamer op je bedplezier

Heerlijk toch om na een lange dag lekker met z’n tweeën in bed te kruipen voor wat romantiek? Tot plots je telefoon een geluidje maakt en je toch even moet kijken wat je beste vriendin aan de hand heeft, terwijl doet je vriendje de televisie aan en probeer jullie je ogen weg te houden van alle troep die er rondslingert. Je voelt het al, nu komt er van intimiteit niet veel meer in huis.

De intenties waren goed, maar ondertussen is het einde dat jullie allebei wouden al lang zoek. Zo zie je maar, je slaapkamer en hoe ze erbij ligt heeft een veel grotere invloed op je seksleven dan je zelf zou vermoeden. Als je kamer een troep is en de televisie altijd meteen aangaat, is het geen wonder dat je vriendje een erectiele dysfunctie krijgt. 

De boosdoeners kunnen de volgende zijn:

– Je telefoon. Dat weet iedereen waarschijnlijk al, maar toch kunnen we er niet zonder. Toch is onze telefoon reden nummer één van oorzaken waarom we minder tijd hebben voor elkaar in bed. Het blijkt zelfs zo dat maar liefst 70% van de mensen tijdens de daad wel eens hun telefoon durven checken.

– Televisie. Samen tv kijken is natuurlijk erg gezellig, maar het is ook nefast voor jullie seksleven. Dus als je moet kiezen tussen die eene soap of wat tijd met je vriendje zou de keuze snel gemaakt moeten zijn.

– Een vuil bed. Er gaat niets boven in een schoon paar lakens kruipen, geen wonder dus dat het er ook voor zorgt dat jullie dichter bij elkaar zullen kruipen.

– Foto’s. Een foto-muur of leuke kaders zijn mooie decoratie voor in je kamer, maar het is niet bepaald bevorderlijk voor je lief zijn libido. Zelfs libidopillen zullen hem niet kunnen helpen als hij plots naar zijn schoonouders zit te kijken terwijl hij je aan het verwennen is.

https://www.libidoforte.com/