Chobmak
Shopping / Home and Garden

Boxspring design en types

Er zijn veel verschillende types en verschillende soorten design boxsprings. Wanneer je een nieuwe, goedkope boxspring zoekt is het belangrijk dat je er goed over nadenkt. Gemiddeld brengt een mens namelijk een derde deel van zijn leven door op zijn of haar bed. In dit artikel helpen we jou een keuze maken voor de goedkope boxspring die bij jou past.

 

Het design

Om de zoektocht naar een nieuwe boxspring makkelijker te maken is het belangrijk om een bepaald design uit te kiezen. Zo kan er worden gegaan voor een stijlvolle look of juist meer een klassiek design. Ook komen er steeds meer industriële boxsprings. Ga voor een design die volgens jou, en eventueel je partner, het beste bij jou of jullie past. Door de look van een boxspring te bepalen zal de zoektocht een stukje makkelijker gaan.

 

De soorten

Zoals al eerder gezegd zijn er verschillende soorten boxsprings. De boxsprings zijn op te delen in vier groepen: vlakke boxsprings, elektrisch verstelbare boxsprings, deelbare boxsprings en hoog-laag boxsprings. Het type die het beste bij jou wens past is afhankelijk van de functionele eisen en behoeftes die jij hebt. En ook het budget is een belangrijke factor. De vlakke boxspring is een van de meest bekende en simpele boxsprings. Dit is de gewone boxspring. Wanneer je op zoek bent naar meer luxe en comfort kan je gaan voor de elektrische boxspring. Je kan de rugleuning omhoog doen of juist het voeteneind omhoog laten komen. Je kan de meest comfortabele posities creëren door een simpele druk op de knop van de afstandsbediening. De deelbare boxspring is makkelijker schoon te maken doordat hij uit twee delen bestaat die makkelijk uit elkaar kunnen. Een hoog-laag boxspring gaat nog verder dan de elektrische boxspring, de hoogte is namelijk ook aan te passen bij dit type. Dit zorgt voor lagere instap mogelijkheden.