Chobmak
Shopping / Home and Garden

Plotter aanschaffen bij Repromat

Heeft u een plotter nodig voor uw onderneming of bent u op zoek naar een grootformaat printer als particulier? Repromat beschikt over een zeer groot assortiment aan grootformaat printers, scanners en diverse vouwsystemen. Wij zijn niet voor niets al jarenlang dé specialist als het gaat om grootformaat print- en scanoplossingen. Wel begrijpen wij dat een groot assortiment ook kan leiden tot keuzestress. Het is soms lastig om te bedenken welk apparaat het beste bij u past als u kijkt naar de specificaties. Daarom helpen wij u graag bij het maken van een keuze. Dit doen wij door aandachtig te luisteren naar de wensen en verwachtingen van onze klanten zodat zij aan het einde van de dag tevreden zijn met hun aankoop.

Plotter aanschaffen: Hoe maak ik mijn keuze?

Zoals u eerder las, staan onze specialisten bij Repromat klaar om u te adviseren over welke plotter bij u past. Natuurlijk begrijpen wij het ook als u graag eerst zelf kijkt naar wat uw mogelijkheden zijn. Daarom zetten wij graag een aantal van onze plotters voor u op een rijtje. Zodat u een duidelijk beeld krijgt van de grootformaat printers en wat de eigenschappen zijn van deze plotters. Eén serie plotters zijn de HP Latex printers. Deze printers hebben eindeloze toepassingen en staan bekend om de geurloze printwijze. Ook zijn de documenten die geprint worden direct droog waardoor deze printers zéér geschikt zijn als u vaak spoedopdrachten moet leveren. Ook zijn de HP Latex ideaal als u op zoek bent naar een printer die werkt met binnen- én buitentoepassingen. Eén van deze printers is bijvoorbeeld de HP Latex 315 printer. Deze is compact maar heeft toch alle benodigde toepassingen die men verwachten van een HP Latex. Heeft u wat meer ruimte op kantoor? Dan kunt u ook kiezen voor de 365. Deze is zeer snel in productie en heeft zeer lage gebruikskosten. Een andere bekende serie zijn de HP Pagewide printers. Deze staan bekend om hun effectiviteit en de breedte in printen. Neem bijvoorbeeld de XL 4000 printer die print vanaf maximaal vier rollen.

De service van Repromat

Als u kiest voor de printers van Repromat, dan kiest u ook nog eens voor de beste service. U kunt iedere doordeweekse dag beroep doen op onze service als u plotseling een storing heeft.