Chobmak
Shopping / Home and Garden

Taffe Industriele tafel, taffe robuuste tafels

Taffe

 Bij www.taffe.nl industriële tafel wordt met ambacht gewerkt aan vintage tafels, stalen onderstellen en wagonplanken of eiken. Bij taffe wordt voornamelijk gewerkt met metaalbewerking. Heeft u belangstelling in een tafel op maat, dan kunt u bij taffe een tafel op maat bestellen. Ook in hoogte verstelbare tafels, of cranktafels zijn in aanbod bij taffe tafels. De in hoogte verstelbare cranktafels kan doormiddel aan een handwiel te draaien op de gewenste hoogte te zetten. Mooi stoer met de stevige vertanding.

 

Stalen tafel onderstel

 Industriële tafels op maat met wagonplanken en een stalen tafel frame. De stalen frames zijn gemaakt van plaat of buizen, of kokerprofielen. Ook is er een aanbod van in hoogte verstelbare tafels en tafels met een oude machine onderstel of terwijl gietijzeren tafelpoten. Alle industriele tafel, eettafel en taffe tafel onderstellen zijn geheel op ambachtelijke wijze met de hand in eigen werkplaats gemaakt.


Wagonplanken of dik Eikenhout

 Bij taffe tafels worden de industriële tafelbladen gemaakt van wagonplanken of eikenplanken.

Na velen jaren ervaring houtbewerking hebben wij kennis opgedaan van de juiste manier om wagonplanken te bewerken. Voor de tafel ontwerpen van Taffe industriële tafels worden stalen tafelframes gelast op maat. Met de oude wagonplanken in combinatie met het stalen tafel frame komt het ontwerp uit op een robuust en vintage tafel.Naast de verschillende soorten tafelmodellen is er ook een keuze in houtsoorten. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een wagonplanken tafelblad of voor een tafelblad van eiken hout. Naast de wagondelen en het oude oude is er ook keuze voor oud grenen hout. Voor alle hout soorten kan er weer gekozen worden voor verschillende soorten afwerking. Zoals bij de wagonplanken kan er gekozen worden voor geborstelde wagonplanken of geschaafde wagondelen. Bij de geschaafde delen worden de planken licht geschaafd waarbij het lichtere onderliggende eiken zichtbaar wordt. Dit geeft een zeer mooi effect tegenover de donkere delen van het oude hout. 

Alle industriele tafel, eettafel, vergadertafel van taffe worden in Nederland geproduceerd. In de werkplaats in Heemstede wordt er druk gelast, gehamerd en geslepen. Omdat de tafels in Heemstede worden geproduceerd kan de tafel geheel naar wens worden gemaakt. Van hout keuze tot onderstel. Er is bijvoorbeeld keuze tussen gietijzeren onderstellen, gemaakt van oude machine onderstellen. Of taffe tafelonderstellen gelast op maat gemaakt van kokerprofielen of buizen. Naast de gietijzeren en gelaste tafelonderstellen kan er ook gekozen worden voor de serie gelasterde tafelonderstellen. Deze tafelpoten worden door een computer gestuurde laser op maat gesneden. Alle stalen onderstellen worden behandeld met een transparante lak. 

http://www.taffe.nl