Chobmak
Shopping / Home and Garden

Een hovenier in Arnhem nodig?

Bent u op zoek naar een hovenier in Arnhem? Dan zit u goed bij de Noord-Hollandse Tuinman! Laat ik me even voorstellen, ik ben Gert-Jan Klercq, en ik ben gewoon hovenier in hart en nieren. Met een passie voor het hoveniers vak ga ik aan de slag in uw tuin om er het beste van te maken. Ik neem opdrachten aan van zowel particulieren als zakelijke klanten, en dat doe ik met veel plezier door de hele provincie! U kunt me inschakelen voor een heleboel verschillende soorten klussen, ik help graag bij het tuinontwerp, de tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie. Allerlei verschillende soorten tuinwerkzaamheden liggen mij goed, of het nou gaat om een klein onderhoud, of een complete renovatie, ik doe het graag voor u.

Gert-Jan Klercq, hovenier in Arnhem

Als hovenier in Arnhem ga ik met het motto te werk: verantwoord omgaan met de natuur. Het staat centraal in mijn bedrijfsvoering, ik maak geen gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen, niet omdat ze daadwerkelijk slecht voor de natuur zijn, maar omdat mensen het idee hebben dat iets chemisch meteen slecht zou zijn. Chemicaliën zitten overal om ons heen! Ook in ons eigen lichaam. Enfin, ik werk dus alleen met natuurlijke bestrijdingsmiddelen en meststoffen, en zorg ik ervoor dat ze veel mogelijk van het tuinafval dat ik genereer gerecycled wordt tot natuurlijke bemesting. Op deze manier werk ook ik naar een circulaire economie!

No-nonsense

Ik maak deel uit van een bewust en klein hoveniersbedrijf, en dat wil ik graag zo houden. Op deze manier wil ik het beste leveren aan mijn klanten, want persoonlijk en informeel contact met klanten en leveranciers blijft zo mogelijk. De drempel voor de tuin in goede conditie houden, houden we op deze manier laag mogelijk. Ik blijf erbij tijdens het gehele proces, van de eerste bespreking van wat u graag wenst tot het planten van de laatste tuinbeplanting of het leggen van de laatste tegel. Alles wordt gewoon door mij geregeld, zonder de tussenkomst van anderen, zo kan ik met u meedenken om de kosten zo laag mogelijk te houden!