Chobmak
Shopping / Home and Garden

Uw perfecte matras van dekbedenmatras.nl

Bij dekbedenmatras.nl stelt u gemakkelijk uw perfecte matras samen voor een perfecte nachtrust. Onze matrassen zijn van perfecte kwaliteit, zo kunt u heerlijk slapen.

Stel uw matras samen op dekbedenmatras.nl

Op dekbedenmatras.nl stelt u uw perfecte matras gemakkelijk samen in vier stappen. Afhankelijk van de afmetingen van uw matras en het materiaal van uw voorkeur is er veel mogelijk. Daarnaast kunt u ook met een kleiner budget bij ons terecht. Goed slapen is namelijk voor iedereen van belang. Uw matras stelt u samen door eerst de vorm van uw matras te kiezen. Daarin heeft u de keuze uit een normaal matras, een kindermatras, een Frans matras en speciale vormen. Daarna kiest u het gewenste materiaal en de afmetingen. In de laatste stap hoeft u alleen nog maar te controleren of alles klopt en bestelt u direct uw perfecte matras. U kunt ervan uitgaan dat uw nieuwe matras van een geweldige kwaliteit is. Wij leveren namelijk uitsluitend 100% Nederlandse kwaliteit matrassen. Ze worden in Nederland gemaakt en voldoen aan alle Europese gestelde normen en eisen.

Onderhoud

Na de aanschaf van uw nieuwe matras wilt u natuurlijk zo lang mogelijk met uw matras doen. Daarom is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Om te kunnen blijven genieten van uw matras adviseren wij uw matras regelmatig te draaien en te keren, regelmatig te luchten en regelmatig te reinigen. U draait en keert uw matras om deze zo gelijkmatig mogelijk te belasten. Het is voldoende om dit eens in de vier weken te doen. Wilt u uw matras reinigen? Doe dit dan met een zachte borstel.

Ons assortiment

Voor een goede nachtrust is niet alleen een goed matras belangrijk, maar ook andere dingen. Daarom bieden wij naast matrassen ook dekbedden, kussens en textiel aan. Bij de dekbedden kunt u kiezen uit donzen, katoenen, synthetische en wollen dekbedden. Bij de kussens kunt u kiezen uit anti-allergisch, natuurproduct, steunkussens, synthetische kussens en wasbare kussens. Wilt u eerst eens kijken hoe alles er in het echt uitziet? Kom dan eens langs in onze showroom om te proefliggen! Kijk voor meer informatie op onze website.