Chobmak
Shopping / Home and Garden

Een top idee voor feestbeesten: een home bar

Ben jij een echte feestbeest die wel eens houd van een drankje op zijn tijd? Dan haal je vast wel regelmatig drank bij de drankspecialist of bij een slijterij. Het plaatsen van je Captain Morgan of je Jack Daniels achter gesloten kastdeuren is niet meer nodig, want bijna niks staat mooier en chiquer dan een echte home bar.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je home bar het buitenbeentje van je interieurstijl wordt, omdat de home bar overal bij past. Een home bar is ook leuk als je een paar cursussen volgt waar je achter je eigen bar leuk cocktails en drankjes kan serveren aan je gasten. Daarnaast is het tijdens de wintermaanden erg gezellig om iets te drinken met je vrienden en hoef je niet naar een café te gaan.

Home bars zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een moderne gestroomlijnde met led verlichting te nemen, een casinostijl bartafel met krukken of een ouderwetse houten home bar met barkrukken. Je kan het maar niet zo gek bedenken en het is mogelijk.

Is je persoonlijke smaak wat kleurrijks? Zet dan een vrolijk boeket naast je limoenen. Is je smaak meer de stoere/klassieke richting? Kies dan voor home bar gemaakt van grof hout met gouden accenten. Dit geeft een vintage look, wat vele mensen erg mooi vinden. 

Het is natuurlijk niet mooi om op je home bar alleen maar flessen van sterke drank te laten staan. Het is dus mogelijk om boeken, beeldjes of kristallenglazen erop te zetten. Ook is er een optie om je drank in een speciale houder aan het plafond te hangen, om met een glas drukkend drank uit te halen. Dit zie je vooral terug bij cafés en hotels, waar ze ook de gezellige sfeer willen uitoefenen.

https://www.nouvez.nl/