Chobmak
Shopping / Home and Garden

Badkamer verbouwen Veenendaal

Toe aan een nieuwe badkamer? Ben je uitgekeken op de huidige badkamer of heb je net een huis gekocht waarbij de badkamer echt gerenoveerd moet worden? Maak vrijblijvend een afspraak met Bouwbedrijf Rudigro! Kijk samen eens naar de mogelijkheden en laat iemand met je meedenken die al vele badkamers heeft geplaatst en gerenoveerd.

 

Van douche naar bad of andersom

Heb je nu alleen een douche en zou je ook graag een bad willen hebben? Wanneer er genoeg ruimte in de badkamer is, dan is dat mogelijk! Ook andersom kan natuurlijk. Het kan ook zijn dat je nu een bad/douche combinatie hebt, en liever een normale douche hebt omdat je niet over de badrand heen wilt stappen. De inloopdouche is dan veel praktischer, zeker voor de wat minder mobiele mens.

 

Een mooie badkamer hoeft niet duur te zijn

Een luxe badkamer hoeft vaak niet duur te zijn. Een badkamer verbouwen kun je zo duur maken als je zelf wilt. De meeste kosten gaan vaak zitten in de materialen, maar het kan ook goedkoper. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de spullen bij een bouwmarkt te halen in plaats van een badkamerwinkel. Je hebt dure en goedkope merken en de vraag is maar net wat je wilt. Een mooie badkamer hoeft dus niet duur te zijn.

 

Tegels vervangen of er overheen?

Laat je het huidige tegelwerk voor wat het is of wil je nieuwe tegels? Wil je een nieuwe laag tegels over de oude heen of wil je alle tegels laten verwijderen? Zo zie je dat er meerdere mogelijkheden zijn die invloed hebben op de prijs. Sommige mensen laten slechts 1 wand opnieuw betegelen. Het hangt er maar net vanaf wat de verbouwing in moet houden.

 

Inbouwverlichting zorgt voor meer sfeer

Inbouwverlichting wordt ook vaak gekozen om meteen aan te pakken. Mensen willen graag veel licht in de badkamer en het liefst boven die spiegel. Licht kan zelfs dimbaar gemaakt worden zodat je ‘s-ochtends vroeg eerst even kunt wennen aan het licht. Ook als je in bad gaat wil je geen fel licht boven je hoofd hebben, en juist een ontspannen sfeer creëren. Kies in dat geval dus voor een dimmer!

 

De mogelijkheden zijn onbeperkt en iedere wens heeft zo zijn prijskaartje. Bespreek de mogelijkheden en kosten gratis en vrijblijvend met Bouwbedrijf Rudigro. Rudigro werkt in en in de omgeving van Veenendaal. De provincie Utrecht is dus geen enkel probleem!