Chobmak
Shopping / Home and Garden

Een eiken picknicktafel

Wie wil er nou geen eiken picknicktafel? Bij eikenpicknicktafel.nl kunt u gewoon deze tafels bestellen, al vanaf €699,-. U kunt van deze tafels verwachten dat ze stuk voor stuk stevig zijn, en met de hand gemaakt. U krijgt van ons alleen maar tafels die van een zware en degelijke kwaliteit zijn. Zo’n tafel kan bijna levenslang meegaan als u er goed voor zorgt, een eenmalige investering dus. Kort gezegd, een eiken picknicktafel zorgt gewoon voor heerlijk zitplezier voor het hele gezin, of bedrijf afhankelijk van wie onze klanten zijn.

Eiken picknicktafels en tuinmeubelen

Bij eikenpicknicktafel.nl kunt u niet alleen mooie en degelijke picknicktafels kopen, maar ook mooie en degelijke tuinmeubels! Deze zullen ook jarenlang meegaan omdat we ze ook met de hand maken. Het zijn massief eiken meubelen, waar zowel particulieren als horeca en bedrijven van kunnen genieten. Ze zijn ideaal voor een restaurant die graag een rustieke sfeer wil uitstralen, maar ook voor in de bedrijfstuin om aan te zitten tijdens een lunchpauze. Op onze website heeft u keuze uit diverse lengtes en modellen, zodat u kunt zien welke tafel het beste bij u zal passen.

Onze unieke producten

Maar wat maakt onze eiken picknicktafels nou juist zo bijzonder? Ten eerste weet u wanneer u er een bij ons betstelt dat het een zeer uniek product is, omdat ieder item wat wij maken mensenwerk is, en daarom uniek. U krijgt van ons altijd maatwerk, omdat we niet met een voorraad werken aan meubels die klaarliggen om verscheept te worden. Daarnaast zijn ons tafels hartstikke robuust. Doordat ze gemaakt worden van 5cm dik eikenhout, kunnen ze wel langer dan 10 jaar meegaan! Bovendien kunnen onze picknicktafels bestempeld worden als Hollands vakwerk. Dat komt doordat we ze allemaal met de hand maken in onze timmerfabriek in Midden-Nederland. Ze zijn dus niet geïmporteerd. Tot slot zijn onze tafels heel erg duurzaam. Dat komt doordat we werken met Inlands en Europees eiken, deze houtsoorten zijn duurzamer en sterker dan bijvoorbeeld Amerikaans eiken. Alle boomstammen die in onze fabriek komen, komen van Duitsland vlak over de grens of Nederland.