Chobmak
Shopping / Home and Garden

Klaar voor de zomer?

Bent u klaar voor de zomer? Is uw huis klaar voor de zomer? Bij het wisselen van het seizoen hoort ook een grote schoonmaak van het huis. Gemiddeld besteden huishoudens 15 uur aan het zomerproof maken van het huis. Afwassen? Stofzuigen? Dweilen? Allemaal geen probleem met het ruime assortiment van schoonmaakartikelen. Geen zin om veel tijd te besteden aan het schoonmaken? Gebruik dan het handige Leifheit systeem, waarmee je alle schoonmaakhulpjes eenvoudig op een stok kunt klikken, waardoor u snel door uw huis heen kunt.

En vergeet uw ramen niet

Maak gebruik van bijvoorbeeld een raamwisser voor streepvrije en glasheldere ramen. Uw kast mag dan natuurlijk niet ontbreken. Om uw kleren er weer schoon bij te laten hangen kunt u uw was heerlijk in de buitenlucht laten drogen. Kreukels? Gebruik dan één van onze strijkplanken om uw schone blouse er weer netjes bij te laten hangen.

Schoonmaakkriebels gekregen?

Tips nodig voor het schoonmaken van uw huis? Gebruik niet teveel sop tijdens het schoonmaken, dit remt het opnemen van stof. En stel toch nog maar even het lappen van de ramen uit, want door de warmte van het zonlicht verdampt het water veel sneller op het glas. Wacht dus even op een bewolkte dag. Tot slot; voorbereiding is het halve werk. Zet een lekker muziekje op en bepaal wat je wil schoonmaken, je kan immers niet het hele huis van top tot teen schoonmaken. Heeft u last gekregen van de schoonmaakkriebels? En bent u benieuwd naar alle schoonmaakmogelijkheden? Bekijk de website van Van ’t Ende.

https://www.vantende.nl/