Chobmak
Beauty en verzorging

Haartransplantatie in Turkije of Nederland?

Indien u een haartransplantatie overweegt, zijn er een groot aantal haarklinieken waar u uit kunt kiezen. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Wanneer we kijken naar alle landen behalve Nederland, is Turkije het belangrijkste alternatief. De voornaamste reden om te kiezen, zijn de lagere prijzen die voor een haartransplantatie in Turkije worden gerekend. Denk er daarom altijd goed over na wat de voor- en nadelen zijn van een behandeling in beide landen. Wat heel belangrijk is bij een haartransplantatie, is dat u kiest voor een ervaren en goede kliniek. De kwaliteit bepaalt namelijk grotendeels hoe mooi het resultaat zal worden.

Haartransplantatie in Nederland?

Volgens de laatste schattingen gaan er jaarlijks zo’n 8.000 mensen onder het mes, om iets te doen aan hun kaalheid. Een haartransplantatie is dan de voornaamste behandeling waar men voor kiest. Haargroeimiddelen werken namelijk vaak minimaal. Soms kunnen ze wel zorgen voor een stabilisatie van de haaruitval, maar hier mogen geen wonderen van worden verwacht. Een haartransplantatie in Nederland is soms al een lastige keuze, omdat er meer dan 20 klinieken zijn die deze behandeling uitvoeren. Kijk daarom van tevoren altijd goed naar reviews, voor en na foto’s en video’s van de verschillende klinieken.

Haartransplantatie in Turkije?

Kiest u voor een haartransplantatie in Turkije, dan zijn hier diverse voor- en nadelen aan verbonden. Denk hierbij onder andere als voordeel dus aan de lagere kosten. Soms kunt u duizenden euro’s besparen. Een nadeel volgens veel mensen is dat het niet naast de deur is en er ook soms op het gebied van nazorg nog te wensen overlaat. Denk daarom altijd goed na over de mogelijkheden en eventuele problemen die een haartransplantatie in het buitenland met zich meebrengt. Maak altijd een weloverwogen keuze als het gaat om een haartransplantatie behandeling. Denk niet alleen aan geld, maar ook aan de kwaliteit van de behandeling. Want in sommige gevallen is goedkoop helaas ook duurkoop.