Chobmak
Image default
Beauty en verzorging

Een exclusieve kapsalon in Laren

Wanneer je bij onze super kapsalon in Laren een afspraak maakt zit je zeker weten goed. Voornamelijk wanneer je opzoek bent naar een persoonlijke kapper, want dat zijn wij zeker. We vinden het van belang dat elke klant persoonlijke aandacht krijgt. Ieder haar is anders en moet dan ook uniek behandeld worden. Daar houden wij bij onze kapsalon in Laren dan ook al te graag rekening mee. Deze volle aandacht kunnen wij jouw haar schenken doordat er bij ons in de salon maar één persoon tegelijk wordt behandeld. Zo kunnen we ons dus vol focussen op jouw haar. Hoe fijn is dat? De behandeling zal dan ook in alle rust plaatsvinden en zal dan ook met volle aandacht voor jou en jouw haar worden uitgevoerd.

Natuurlijke producten

We vinden het als kapsalon in Laren belangrijk dat we goede producten gebruiken. Dat betekent dat we geen gebruik maken van chemische troep producten. Alleen maar producten die 100% natuurlijk zijn zullen we gebruiken voor jouw haar. Sinds kort gebruiken we dan ook het merk Philip Martin’s, een Italiaans merk die goed aangeschreven staat. Deze organische producten zijn in staat om de conditie van je haar erg goed te verbeteren. En dat op een natuurlijke wijze. Verder zijn deze producten ook in staat om te voorkomen dat er haarproblemen ontstaan. Wanneer je bij onze kapsalon in Laren een behandeling neemt mag je er dus vanuit gaan dat de producten die we gebruiken goed zijn.

Van alles mogelijk

Er is veel mogelijk bij onze kapsalon in Laren. Zo bieden we ten eerste persoonlijk advies aan, zodat je ook thuis goed je haren verzorgt. Verder zijn we in staat om dames en heren kapsels te knippen en te stylen. Uiteraard zijn we bij onze kapsalon in Laren ook zo kundig dat we haarkleuringen en high- en lowlights kunnen uitvoeren.