Chobmak
Image default
Beauty en verzorging

De behandeling van huidkanker laat u tijdig doen bij een gespecialiseerde arts nabij Arnhem

Heeft u een verdacht plekje ontdekt op uw huid? Dan is het verstandig dat u eerst aan iemand vraagt om er naar te kijken. Weten jullie allebei niet zeker wat het is? Wellicht duidt het plekje dan op huidkanker. Het is helaas lastig te zeggen of dit plekje daadwerkelijk huidkanker is, aangezien dit er niet bij iedereen hetzelfde uitziet. Vaak is het een ruw of uitgedroogd stukje, maar het kan ook zomaar zijn dat uw huid op de betreffende plek verkleurt. Bij twijfel moet u direct een bezoek brengen aan een specialist, zodat u uw huid kunt laten controleren.

U weet snel waar u aan toe bent

Wanneer u voor een behandeling van huidkanker naar een dermatoloog nabij Arnhem gaat, is de kans groot dat er een flinke wachtrij is. Daarom is het verstandig om uzelf aan te melden bij een van de behandelcentra van Optimum Clinics. Zij zijn gevestigd in de regio Arnhem, in Oosterbeek, Dinxperlo en Denekamp om precies te zijn. Wanneer u kiest voor een behandeling aan huidkanker van Optimum Clinics, nabij Arnhem, bent u verzekerd van begeleiding van een gespecialiseerde arts. Hij of zij bekijkt het verdachte plekje en beoordeelt of u huidkanker heeft en dus een behandeling nodig heeft. Deze controle verloopt erg snel, zodat u weet waar u aan toe bent.

Ook cosmetische ingrepen als een bovenooglidcorrectie zijn mogelijk

Naast de behandeling van huidkanker verrichten de medewerkers van deze behandelcentra nabij Arnhem nog vele andere diensten. Zo zijn er bij deze specialist nabij Arnhem ook cosmetische ingrepen als een bovenooglidcorrectie mogelijk. Bij een bovenooglidcorrectie wordt er in een van de klinieken nabij Arnhem overtollig huidweefsel boven uw oogleden gelift. Uw hangende oogleden worden weggewerkt, waardoor u er minder vermoeid uitziet. De procedure verloopt erg snel en deze specialist voert ook nacontroles uit om zeker te weten dat het herstel verloopt zoals het hoort.

Plan een intake in

Wilt u graag een bovenooglidcorrectie uit laten voeren nabij Arnhem of heeft u behoefte aan controle op mogelijke huidkanker? Schakel dan de specialisten van Optimum Clinics in. Via hun website vindt u de contactgegevens, zodat u snel een vrijblijvende intake kunt inplannen in hun behandelcentra in Oosterbeek, Dinxperlo en Denekamp, regio Arnhem.