Chobmak
Image default
Hobby en vrije tijd

Een medaille online bestellen en zelf personaliseren, wat een cadeau!

Voor het perfecte cadeau hoef je niet ver te zoeken. Sterker nog, je hoeft er je eigen huis niet eens voor uit. Een medaille kun je namelijk online bestellen en zelf direct personaliseren. Een medaille, of een andere sportprijs is niet alleen een teken van respect naar atleten toe maar ook een gebaar van waardering naar andere mensen. Een familielid dat heeft geholpen met oppassen op de kinderen. Een cadeau voor Vader- of Moederdag. Een blijk van waardering voor een goede vriend die je door dik en dun heeft gesteund. Er zijn tal van redenen om een medaille te kopen. En als je toch beter bent, waarom kies je dan niet meteen voor een gepersonaliseerde medaille?

Hoe kies je een leuke medaille om te kopen?

Medailles bestellen bij een gerenommeerde producent betekent dat je oneindig veel keuze hebt in modellen, diameters, de kleur van het lint, de soort sport en talloze andere zaken. Dus hoe zorg je voor sportprijzen die helemaal passen bij het evenement of de gelegenheid die je organiseert? Begin eens met het aanbod. Bijna iedere medaille kun je online bestellen. Op de website krijg je een duidelijk overzicht met de soorten sporten waarvoor je kunt bestellen. Daarnaast zie je vaak ook een aantal aparte categorieën. Voor Carnavalsmedailles bijvoorbeeld of wanneer je een medaille wilt kopen die je zelf kunt personaliseren. Met name dat laatste is interessant omdat je zo de prijs helemaal af kunt stemmen op de gelegenheid én de ontvanger!

Klaar om te personaliseren?

Kies je voor sportprijzen  die je zelf kunt personaliseren? Dan heb je de keuze uit verschillende opties. Je kunt een afbeelding kiezen uit het assortiment van de aanbieder maar in sommige gevallen is het ook mogelijk om een eigen logo of andere afbeelding te uploaden. Bij medailles kun je het soort en de kleur van het lint uitkiezen en sportbekers zijn vaak verkrijgbaar met verschillende opties voor de marmeren voet. Een andere mogelijkheid die een persoonlijke medaille of andere prijs helemaal afmaakt, is de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap te laten afdrukken of graveren. Zo wordt een stuk metaal een persoonlijke en prachtige ode aan een geliefde, vriend of familielid!