Chobmak
Shopping / Home and Garden

Opslagman, de man als het gaat om de verhuur van onze opslagruimtes

Opslagman is al jarenlang de beste als het gaat om de verhuur van goed onderhouden en beveiligde opslagruimtes. Opgericht als een vastgoedbedrijf en later ontwikkeld in de verhuur van opslagruimtes. Door de ervaring die wij opgedaan hebben in het vastgoed hebben wij een financieel stabiel beleid weten te ontwikkelen die in het huidige concept voortduurt. Wij hebben de financiële middelen om de opslagruimtes te onderhouden en beveiligen. 

Bij opslagman huurt u online een ruimte op één van onze vele locaties

Opslagman weet met haar scherpe inzicht iedere keer weer op de juiste plekken opslagruimtes te openen. Voor een vertrouwd adres kunt u opslagruimtes in de omgeving van Diemen, Utrecht, Amerongen, Veenendaal en Nieuwegein huren. Het huren van opslagruimtes gaat bij ons heel eenvoudig online. Zo bent u niet meer afhankelijk van onze kantoortijden, maar kunt u op ieder moment van de dag een box huren. Of het nu heel laat in de avond is of vroeg in de ochtend of midden op de dag, u bent eigen baas. Voor vragen en problemen kunt u uiteraard contact opnemen. Ook al hebben wij het concept online verhuren opgezet, toch blijven wij het persoonlijk contact heel belangrijk vinden. Wij staan u graag te woord. Ook als u de ruimte eerst wilt bezoeken, voordat u de knoop doorhakt en een ruimte huurt is mogelijk. Zo weet u wat u huurt.  

De voordelen van online huren

Een opslagruimte huren bij ons levert u voordelen op waar u op het eerste gezicht niet zo aan denkt. Bij ons kennen wij namelijk geen opzegtermijn. U kunt dagelijks uw opslagruimte kosteloos opzeggen zonder dat er een addertje onder het gras vandaan komt. Bovendien kunt u ook kosteloos van ruimte wisselen, mocht het formaat niet langer naar wens zijn. Daarbovenop is het een feit dat wij de goedkoopste zijn, door het online verhuurconcept doen wij niet aan administratiekosten. Dit bespaart u enorm veel geld in de portemonnee. Kortom, voor een droge, verwarmde en beveiligde opslagruimte bent u bij Opslagman aan het juiste adres. Neem contact met ons op en huur vandaag nog een opslagruimte bij ons.