Chobmak
Shopping / Home and Garden

Gordijnen wassen

Je gordijnen zijn wat stoffig en je wilt ze graag schoon hebben Je hebt geprobeerd je gordijn uit te kloppen, maar het valt je op dat dit niet goed werkt. Dus heb je besloten om je gordijnen te laten reinigen bij een stomerij. Er zijn verschillende stomerijen waar je je gordijnen kan laten reinigen, dus je zoekt op internet verschillende informatie op, ook zoek je naar een stomerij in de buurt en dan zie je stomerij Wassenaar staan, precies in je woonplaats.

Gordijnen zijn zelf vaak moeilijk schoon te maken, vandaar dat veel mensen hun gordijnen naar een stomerij brengen. Je kan natuurlijk gordijnen uitkloppen, stofzuigen of zelf wassen. Je gordijnen uitkloppen of stofzuigen levert meestal nog niet een heel goed resultaat op, heel wat stof blijft er dan toch nog inzitten. Met het wassen van de gordijnen kunnen ze natuurlijk ook krimpen of ze worden beschadigd. De gordijnen wassen kan je dan ook beter door een specialist laten doen, zo loopt u in ieder geval geen schade op aan uw gordijnen.

Het is wel belangrijk dat je een gordijn vaker wast dan maar één keer, door het gordijn periodiek te wassen verlengt het de levensduur en zo kan u langer genieten van uw gordijn. Het is natuurlijk ook mooier, want na het reinigen zien ze er weer net zo uit als toen je ze kocht. Bij Panda Stomerij is het zelfs mogelijk dat ze de gordijnen afhalen, dan wassen en ten slotte weer bij je komen ophangen en dat ook nog dezelfde dag. Zo hoef je niet langer dan een dag zonder je gordijnen te zitten.

De prijzen van het reinigen van gordijnen verschillen per bedrijf, vaak is het zo dat je een vast bedrag per vierkante meter betaald. Bij de prijs zit ook een verschil tussen de stof van het gordijn, het ene gordijn is makkelijker te reinigen en zal hierdoor iets goedkoper zijn dan het andere gordijnen, ten slotte is er vaak een verschil bij de prijs tussen een gevoerde of ongevoerde gordijn, per bedrijf ligt dit weer anders.

http://www.stomerijpanda.nl/nl/