Chobmak
Shopping / Home and Garden

Xantion is uw ICT bedrijf in Veenendaal

Xantion is een ICT bedrijf in de regio Veenendaal en nemen ook graag uw ICT-voorzieningen onder handen. Wij geloven dat ICT zo gemakkelijk, transparant en beschikbaar zou moeten zijn als water uit de kraan. Hier zorgen wij voor door onbeperkte hulp aan te bieden op het gebied van ICT tegen een vast bedrag per maand. 

ICT bedrijf Veenendaal nodig?

Heeft u ook een ICT bedrijf in Veenendaal nodig? Kijk dan eens bij Xantion. Niet alleen zorgen wij voor volledige ICT-ontzorging, maar wij doen dat ook nog eens in combinatie met een geweldige service. Hierbij staat de persoonlijke aanpak centraal. Wij werken met drie verschillende teams. Wanneer u met ons in zee gaat, koppelen wij een van deze teams aan uw bedrijf. Komt u een probleem tegen, dan belt u direct met iemand die u kent. Wij doen niet aan keuzemenu’s of wachttijden en zorgen ervoor dat u supersnel een antwoord heeft op uw vraag. Het team wat aan uw bedrijf is gekoppeld kent uw bedrijf namelijk al en weet precies welke ICT-voorzieningen u gebruikt. Hierdoor is het gemakkelijker om problemen op te lossen en vragen te beantwoorden, ook buiten werktijd. Kijk op onze website voor meer informatie over onze teams. 

Volledige ICT-ontzorging

Onder volledige ICT-ontzorging verstaan wij onbeperkte hulp, met veel plezier en zonder extra kosten. Wij snappen dat de ICT-voorzieningen cruciaal zijn voor het reilen en zeilen van uw bedrijf. Het beheer ervan kunt u eenvoudig aan Xantion uitbesteden. Onder het beheer vallen niet alleen de computers, maar ook de servers, routers, switches en bijvoorbeeld printers. Lukt het bijvoorbeeld een keer niet om connectie met het internet te maken? Neem dan contact op met ons en wij lossen het probleem snel en vakkundig op. Het resultaat van onze volledige ICT-ontzorging is bovengemiddeld betrouwbare ICT systemen tegen lage en voorspelbare kosten. Dit leidt tot minder irritaties en onderbrekingen voor uw medewerkers. 

ICT als water uit de kraan

Wij geloven dat ICT zo makkelijk, beschikbaar en helder moet zijn als water uit de kraan. Daarbij hoort ook flexibel op- en neerschalen. Wij plaatsen wat u nodig heeft en maken het schaalbaar. Zo kunt u groeien, maar ook krimpen. Kijk voor meer informatie over onze ICT-werkzaamheden in Veenendaal op onze website.