Chobmak
Image default
Aanbiedingen

DeBusSpecialist: voor al uw personenvervoer

Bij DeBusSpecialist kunt u terecht als u op zoek bent naar duurzaam en comfortabel personenvervoer. Het maakt niet uit of u een bus wilt inhuren voor een personeelsuitje of een schoolreisje, wij staan altijd voor u klaar. Ook als de personen in een rolstoel zitten, kunt u bij ons terecht gezien wij ons hierin specialiseren. Bij ons kunt u altijd rekenen op comfortabel en veilig vervoer van A naar B. Ook vinden wij het belangrijk om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan, daarom hebben wij ervoor gekozen om groen te rijden. Dit houdt in dat wij CO2-arm of CO2-beperkt vervoeren. Wij zijn dé specialist in personenvervoer omdat wij ons onderscheiden in dit groene vervoer. Ook zijn wij de specialist omdat u al binnen vier uur een offerte in uw mailbox kunt ontvangen op iedere werkdag en u profiteert van zeer aantrekkelijke lage tarieven. Ook staat veiligheid bij ons voorop waardoor wij alleen werken met vakbekwame en deskundige chauffeurs. 

Midibus huren bij deBusSpecialist

Bij deBusSpecialist kunt u ervoor kiezen om een midibus te huren. Deze midibus is ideaal als u met een kleinere groep op pad gaat maar i  liever door een vakbekwame chauffeur wilt laten vervoeren. Deze bus is geschikt vanaf negen personen en heeft een maximale capaciteit van dertig personen. Als u met meer komt, is het voordeliger op een touringcar te huren. Onze midibussen zijn zeer comfortabel en beschikken allemaal over airconditioning zodat u niet wegsmelt in de hete zomers. Ook kunt u heerlijk ontspannen met de verstelbare rugleuningen en krijgt u genoeg beenruimte om comfortabel te kunnen zitten. Om de reis snel te laten verlopen kunt u ook nog genieten van onze TV met DVD-speler. Een ander groot voordeel van deze bus is dat wij u bij uw deur al komen ophalen, u hoeft dus niet eerst naar een verzamelplaats te reizen. Dit scheelt voor de passagiers die niet beschikken over eigen vervoer. 

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in het huren van onze touringcar of midibus? Dan kunt u gemakkelijk en snel een offerte aanvragen op onze website. Wij streven ernaar om de offerte binnen vier uur in uw mailbox te leveren.