Chobmak
Auto's en Motoren

Je auto verschepen brengt kosten met zich mee

Wanneer je je auto gaat verschepen met kosten zijn daar wel kosten aan verbonden, dat is logisch, maar hoeveel zijn die kosten en wat zijn de factoren waar het van af hangt hoeveel deze prijzen en tarieven dan zijn? Je gaat je auto verschepen wanneer je bijvoorbeeld naar een ander land gaat verhuizen aan de andere kant van de oceaan. Het is niet altijd mogelijk om je auto te transporteren via een vliegtuig en vaak is dit ook een stuk duurder, omdat er daar minder ruimte is. Het kan dus zijn dat je kiest om je auto te verschepen voor een verhuizing en dan zijn de kosten vaak lager, omdat je maar een auto hoeft te verschepen. 

Massa’s verschepen

Je kunt ook een auto verschepen in massa’s en dan zijn de kosten vaak wat hoger. Dat komt omdat je dan meerdere auto’s op een schip gaat plaatsen en je daarmee veel ruimte van het schip in beslag neemt. Wel krijg je vaak een korting, omdat je meerdere auto’s verscheept. Dit kan zijn wanneer je een auto handelaar bent en je de auto’s naar een ander deel van de wereld wil hebben gebracht. Dit gaat soms niet met een vliegtuig of met een vrachtwagen en daarom kan je de auto verschepen tegen bepaalde kosten in een container. 

Alle havens van de wereld

Bijna naar elke haven in de wereld is het mogelijk om een auto verschepen tegen bepaalde kosten. Wat je wensen precies zijn bepalen wat de kosten zijn van het verschepen van de auto. Als je een voertuig hebt dat al schade heeft dan is het niet erg wanneer hier een andere manier van verschepen aan wordt verbonden. Dit kan dan vaak tegen een langere prijs dan wanneer je een auto gaat verschepen dat veel zorgvuldigheid vereist, dan liggen de kosten vaak hoger.