Chobmak
Auto's en Motoren

De Honda Civic

Wil je in de reeks tips voor een mooie auto ook advies? Denk dan eens aan de Honda Civic, een bekend model dat door Honda al jarenlang verkocht wordt. De Honda Civic beschikt over vijf deuren en je stelt je nieuwe Civic gewoon helemaal zelf samen om de auto zo te personaliseren.

Civic is zeer flexibel

De Honda Civic mag je gerust een flexibele auto noemen die je eenvoudig aanpast aan jouw specifieke wensen. Het ondertussen al zeer brede Civic gamma is weer uitgebreid met een nieuwe Comfort Sport Line en de Executive Sport Line. Je mag die uitvoeringen best opwindend noemen met VTEC turbomotoren, een achterklep met racing allures en zeer sportieve 17 inch velgen. Opvallend is de uitstekende wendbaarheid en het is goed te weten dat de Honda Civic in zowel een handgeschakelde zesversnellingsbak en zelfs met de zeventraps CVT automaat beschikbaar is. Ooit werd de Honda Civic speciaal voor stadsmensen ontwikkeld, vanaf 1972 om precies te zijn. Ondertussen is de Civic al toe aan de tiende generatie.

Autodromen om door de bomen het bos weer te zien

Het vinden van een mooie auto is tegenwoordig geen enkel probleem. Of misschien toch wel, want je zou haast gaan denken dat er teveel goede en mooie auto’s op de markt zijn, waardoor de consument soms door de bomen het bos niet meer ziet. Autodromen helpt je door te inspireren op het gebied van auto’s. Zij kunnen je met tips voor de auto op weg helpen naar precies die auto die je zoekt. Dit kunnen tips zijn over merken en modellen auto’s maar evengoed tips over het opladen van de elektrische auto. Ook wordt aandacht besteed aan bijvoorbeeld de verzekering van je auto. Door gebruik te maken van de tips auto scheid je het koren van het kaf en wordt het iets gemakkelijk die auto te vinden die echt bij je past.