Chobmak
Image default
Auto's en Motoren

Betrouwbaar je brommobiel verkopen nu

Een brommobiel verkopen doe je niet zo maar. Je wilt wel zeker weten dat je brommobiel in goede handen terecht komt. En dat je brommobiel ook voor een eerlijke prijs verkocht wordt. Je brommobiel verkopen komt bij ons in ieder geval goed. We zullen je een goede prijs bieden voor je brommobiel en je verzekeren dat hij in goede handen terecht komt. Wanneer je hem wilt verkopen via internet kan dit fout gaan. Dit omdat brommobielen redelijk populair worden, waardoor een miskoop snel begaan is. Door ons te laten fungeren als tussenpersoon ben je er zeker van dat je brommobiel goed terecht komt.

De voorbereiding

Middels een eenvoudig stappenplan heb je binnen de kortste keren je brommobiel verkocht bij ons. Om je brommobiel te verkopen moet je eerst je kenteken doorgeven. Ook willen we graag het merk van je brommobiel weten. Daarnaast is de kilometerstand van belang en een aantal details zijn ook fijn om te weten. Al wil je je brommobiel verkopen is het ook handig om contactgegevens uit te wisselen. Daarom is het ook verplicht om contactgegevens door te sturen. Wanneer je dit gedaan hebt zullen we contact met je opnemen.

Het verkopen zelf

Al wil je je brommobiel verkopen zijn er twee opties mogelijk. De eerste optie is dat we persoonlijk langs komen. We zullen dan je brommobiel gaan bekijken om vervolgens een eerlijk bod uit te brengen. Een andere mogelijkheid is, is dat we je brommobiel online aanbieden. Vervolgens zullen we opzoek gaan naar een koper die jouw brommobiel wilt kopen. De eerste mogelijkheid komt het vaakst voor. Waar je ook woont, het is voor ons geen probleem om naar je toe te komen. Ter plekke kunnen we onderhandelen over wat voor prijs je voor je brommobiel wilt. Op deze manier doen we ons best dat je op een betrouwbare manier je brommobiel kan verkopen.